HamKam-trener og Tyrkia-venn, Kevin Knappen, må se seg om etter andre steder å reise på treningsleir etter at den planlagte Tyrkia-turen ikke blir noe av.

– Det er litt i forhold til situasjonen der. Jeg har ingen motforestillinger mot å reise til Tyrkia, jeg har nettopp vært der. Beskjeden fra meg er at det er fint, rolig og fredelig der, sier Knappen.

Føler seg trygg

Han har selv ferieleilighet i landet, og kom for kort tid tilbake fra en klassetur i Tyrkia med Solør videregående skole.

Grunnen til at HamKam flytter treningsleiren skal være at enkelte ikke følte seg bekvemme på å reise ned dit.

– Kan du forstå at noen frykter å reise ned dit, Kevin?

– Nei, jeg gjør ikke det. Jeg forholder meg til UD. At noen blir preget av det som står i media, det er helt klart. Men vi tar det til etterretning. Hvis ikke alle kan reise og er trygge på det, så gjør vi noe annet, forteller Knappen, som forteller at han føler sikkerheten blir godt ivaretatt i Tyrkia.

Chartertur?

Men det blir treningsleir på HamKam-guttene i samme tidsrom som den opprinnelige Tyrkia-turen 14.–21. mars.

– Vi jobber med saken. Det blir ikke Tyrkia, men vi jobber med et alternativ i Spania. VI innhenter tilbud på fly og hotell, så det kommer en avgjørelse i løpet av den uka her, sier Knappen, som føler det er viktig å få til en reise.

– Det er viktig for det sosiale, det å dyrke et samhold, være tettere på hverandre, leve sammen. Og så får vi gjort mengde- og kvalitetstrening i bra omgivelser, sier Knappen, som forteller at treningsleiren blir på Gran Canaria.

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.