- Det er ikke aktuelt å invitere Ødegård til flere dager med prøvespill. Jeg har sett det jeg tenger av ham, kommentere Bergersen.

20-åringen fra Stabæk spilt 90 minutter mot Fram Larvik lørdag. Før pause var midtstopperen sterk både i duellspillet og i posisjonsspillet.

Etter pause gjorde den rutinerte Fram-spissen, Christer Fjeldstad, det langt vanskeligere for prøvespilleren.

Kjapp avklaring

- Han har ting å jobbe med taktisk som midtstopper, men han har både fart og duellstyrke, kommenterte Bergersen etter kampen lørdag.

HamKam-treneren er i tett dialog med midtstopperen, og tror det kommer en avklaring i løpet av noen få dager.

Wirstad usikker

HamKams unggutter har fått tilbud om kontrakt videre med HamKam, og med unntak av Christian Wirstad har alle svart ja til å ta en ny sesong i Kamma.

- Jeg tror det blir en avklaring rundt Wirstad temmelig raskt, sier Bergersen som ser ting i den unge midtbanespilleren som han liker.

Ny prøvespiller

Senere denne uka kommer det en ny prøvespiller til HamKam. Denne gangen en kantspiller.

- Det er en jeg selv ikke har sett spille tidligere, men referansene hans forteller at han holder høyt 2. divisjonsnivå, sier treneren som selv har brukt litt tid på å finne nettopp hva som kreves for å spille i 2. divisjon.

Fram Larvik-trener Petter Belsvik kjente på det samme under sitt første år som trener for 2. divisjonslaget i fjor.

- Å bli komfortabel med spillerlogistikken på nivå tre brukte jeg litt tid på. Som Bergersen kom jeg fra eliteserien og å finne ut hva som var godt nok i 2. divisjon er ikke så enkelt, sier Belsvik, som tror Larvik-laget blir å regne med i årets 2. divisjon.

Intensiverer spissjakten

Kent Bergersen innrømmer at han har blitt beroliget etter lagets to første treningskamper mot Raufoss og Fram Larvik.

- Vi er på høyde med gode 2. divisjonslag, og jeg vet samtidig at vi kommer til å bli merkbart bedre i tida som kommer. Det er altfor tidlig å si noe sikkert om hvor gode vi blir, men at vi bør bli et lag å regne med er det liten tvil om, sier Bergersen, som nå har startet jakten på en ny spiss.

- Vi intensiverer spissjakten, men de vi kikker på er i dag i bedre klubber enn HamKam. Det kan derfor ta litt tid før vi kommer i mål med dette, men en spiss til blir viktig, mener Bergersen som trolig ønsker seg en ung spiss fra et topplag som trenger spilletid og tillt.

Lørdag spiller HamKam mot nok et antatt topplag i 2. divisjon, Kvik Halden i Østfoldhallen.

Etter planen skal kantspilleren, som kommer til Hamar torsdag, avslutte sitt prøvespill med kampen mot Kvik Halden.

Østfoldklubben trenes for øvrig av tidligere HamKam-midtstopper, Glenn Ståhl.

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.