HAMAR: Ante sjøl, som ble kåret til banens beste, både av publikum og HA.sporten (8 poeng), var litt mer beskjeden der han tok mot gratulasjonene etter kampen:

Som han sa: - Jeg fikk god plass og kunne spille den type fotball jeg er god til.
Arne Erlandsen syntes også at han var god og kreativ:

Karekezi gjorde grovarbeidet
- Men det var Olivier Karekezi også. Han gjorde mesteparten av grovarbeidet og var med på å holde laget kompakt.
Kroatiske Ante Vitaic har vist seg som et godt sommerkjøp. Med ham på laget, har HamKam spilt fire strake kamper uten tap, to uavgjort, to seirer.
Han ble matchvinner da han skrudde inn en corner på Marienlyst for 14 dager siden.
Ante har gjort det helt klart at han ikke vil spille på trinn to i norsk fotball. Hvis HamKam berger plassen, er det store muligheter for at kroaten blir i Hamar. I går gjorde han akkurat som, han ville før pause. Kjetil Rekdals menn prøvde ikke en gang å markere mannen med pasningsfoten og overblikket.

Minnet om Michaelsen
Han minnet mistenkelig om Jan Michaelsen i hans første sesong for HamKam.

- Det ble min type kamp i 1. omgang. Som alle andre midtbanespillere, liker jeg å ha plass. Det at Aalesund kom tilbake og scoret et mål, var ikke mer enn normalt i en så viktig kamp, men vi samlet oss og kontrollerte kampen og resultatet, sier mannen som har en tvillingbror, Frane, som spiller i den rumenske toppserien:
- Vi spilte sammen i kroatiske Osijec og har en drøm om å spille sammen igjen.

- Ser løsninger
- Kanskje gjenforeningen kan finne sted i Hamar?
- Hvorfor ikke? Men Frane har toårskontrakt i Romania, så det kan nok ta litt tid.
- Er han like god som deg?
- Bedre, ler Ante, som skjønte lite da Aalesund sa nei takk til broren etter en ukes test i sommer.
Det var kanskje noen på Aalesund-benken, som tenkte i samme baner da Ante Vitaic herjet som verst i 1. omgang…
Før han søkte lykken i Romania, spilte Ante Vitaics bror for den kroatiske toppserieklubben HNK Sibenik

- Ser løsninger
- Ante er en av de beste midtbanespillerne vi har hatt noen gang, slo lagkaptein Markus Ringberg fast etter kampen:

- Kreativiteten til Ante har bidratt sterkt til de poengene vi har tatt i det siste. Til tider er det en fryd å se på ham. Han ser løsninger som ingen andre ser!
Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.