HAMAR: Seint i går kveld hadde HamKam ennå ikke fått godkjennelsen fra det kroatiske foltballforbundet som skulle gjøre midtbanespilleren Ante Vitaic spilleklar. Sommel mellom klubb og forbund i Kroatia gjør at Vitaic trolig må vente til onsdag med å debutere for HamKam mot Tromsø på Briskeby.

- Vi har purret på både klubben og forbundet, men vi fikk ingen godkjennelse gjennom Norges Fotballforbund i går, sa HamKam-direktør Truls Haakonsen til HA-sporten i går.
Det betyr at Arne Erlandsen må komponere et helt nytt lag på grunn av skader og karantener og en spiller som likevel ikke ble spilleklar.
Skader på Srdjan Urosevic, Håkan Malmström, Joachim Sørum, Marius Gullerud, Tom Kristoffersen, Sebino Plaku, og Marcus Pedersen i tillegg til karantene til Vegar Bjerke og Markus Ringberg gjør det til en svært vanskelig situasjon for HamKam.
Og hvis Arne Erlandsen velger å droppe Oluwasegun Abiodun i dag, betyr det at HamKam står igjen med Knut Henry Haraldsen og Steve Cooreman som tilgjengelige innbyttere i tillegg til keeper Ivar Rønningen.
Da hører det også med til historien at Steve Cooreman nå har vært gjennom et tre års skademareritt i HamKam.
Det kan være at den prekære skadesituasjonen åpner for Abiodun mot Brann i dag.
Utelater Erlandsen Abiodun, går trolig Truls Hagen inn på høyrekanten, mens Adem Güven skyves fram som spiss sammen med Tommy Øren.
Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.