HAMAR: Seint i går kveld hadde HamKam ennå ikke fått godkjennelsen fra det kroatiske foltballforbundet som skulle gjøre midtbanespilleren Ante Vitaic spilleklar. Sommel mellom klubb og forbund i Kroatia gjør at Vitaic trolig må vente til onsdag med å debutere for HamKam mot Tromsø på Briskeby.

- Vi har purret på både klubben og forbundet, men vi fikk ingen godkjennelse gjennom Norges Fotballforbund i går, sa HamKam-direktør Truls Haakonsen til HA-sporten i går.
Det betyr at Arne Erlandsen må komponere et helt nytt lag på grunn av skader og karantener og en spiller som likevel ikke ble spilleklar.
Skader på Srdjan Urosevic, Håkan Malmström, Joachim Sørum, Marius Gullerud, Tom Kristoffersen, Sebino Plaku, og Marcus Pedersen i tillegg til karantene til Vegar Bjerke og Markus Ringberg gjør det til en svært vanskelig situasjon for HamKam.
Og hvis Arne Erlandsen velger å droppe Oluwasegun Abiodun i dag, betyr det at HamKam står igjen med Knut Henry Haraldsen og Steve Cooreman som tilgjengelige innbyttere i tillegg til keeper Ivar Rønningen.
Da hører det også med til historien at Steve Cooreman nå har vært gjennom et tre års skademareritt i HamKam.
Det kan være at den prekære skadesituasjonen åpner for Abiodun mot Brann i dag.
Utelater Erlandsen Abiodun, går trolig Truls Hagen inn på høyrekanten, mens Adem Güven skyves fram som spiss sammen med Tommy Øren.
Kommentarfeltet er stengt mellom 22:00 og 08:00