– Resultatene var gode. Dette blir et vinnerlag, det, sier Knappen lattermildt.

– Vi er i hvert fall godt trent, fortalte han litt mer alvorlig.

Etter litt skuffende resultater under biptesten i fjor høst, var det innbitte spillere som ønsket å vise framgang tirsdag.

– Det er absolutt en fin utvikling. Alle har framgang, og mange har god framgang. Man skal aldri si seg fornøyd, men det er utelukkende positive resultater, forteller Knappen fornøyd.

– Hvor viktig er det å kjøre en sånn test nå?

– Det er ikke viktig å være i knallform nå. Det var noen som sa det var galskap den løpingen vi hadde gjort i ferien, og at vi kom til å være det best trente laget i januar. Det er ikke da vi skal toppe det, det blir nok løping utover. Dette gjør at vi kan starte med bra intensitet når vi starter med fotballen igjen. Jeg er fornøyd.

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.