I forrige uke fikk Saihou Jagne permisjon av HamKam for å reise til Stockholm og ordne opp i en familiesituasjon.

Avtalen var at spissen skulle være tilbake til fredag, og at han skulle spille som vanlig mot Hønefoss dagen etter.

Men Jagne dukket aldri opp.

I går måtte spissen møte Styret og trener Kevin Knappen.

Og etter det HA-sporten erfarer, skal Jagne ha fått beskjed om at klubben ikke aksepterer flere krumspring fra spissen – som i januar kom tre uker for sent tilbake etter juleferien.

Rettesnor

HamKam-trener Kevin Knappen er ikke glad for den situasjonen Jagne har satt klubben i.

– Vi har behandlet dette internt, og vi har pratet med Saihou. Han ba om permisjon, fordi han måtte ordne opp i noe med familien. Vi ønsket å hjelpe ham, men avtalen var at han skulle være hjemme før helgen, sier han.

– Vil dette få konsekvenser for ham?

– Han er fortsatt HamKam-spiller, men han har fått en rettesnor på hvordan vi ønsker at han skal være når han er HamKam-spiller, sier Knappen og legger til:

– Dette kommer ikke til å skje igjen, sier han krystallklart.

– Betyr det at han får en siste sjanse nå?

– Jeg ønsker ikke å kommentere det, sier han.

bra møte

Da spissen ble konfrontert med situasjonen, svarte han unnvikende.

– Klubben fikk beskjed, og det var ikke så lett å ordne alt herfra.

– Så du ga klubben beskjed om at du ikke rakk kampen mens du var borte?

– Ja, det gjorde jeg. Men jeg ga beskjed en dag for seint, og da ble det til at jeg skippet en trening, sier han.

Han bekrefter at han har vært i møte med klubben.

– Vi hadde et bra møte, der vi snakket om regler. De sa en del ting til meg, og jeg sa okey og tok til meg det de sa, sier han.

for mye energi

Spissen innrømmer at han har noen utfordringer utenfor banen.

– Jeg har alltid hatt litt for mye energi utenfor banen. Jeg vet ikke helt hvorfor det er slik, men det kan ha litt med vennene mine å gjøre. Men de er ikke her nå, og nå, etter dette, skal jeg forsøke å endre meg, sier han.

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.