Etter en rask godkjenning både fra Norges Fotballforbund og Kongsvinger har Bajram Ajetis overgang til HamKam gått smertefritt. Spissen er derfor trolig med i troppen mot Brumunddal til lokaloppgjøret i morgen klokken 14.00.

Kampen kan du følge her på h-a.no.

Imponerte på første trening

På sin aller første trening med sine nye lagkamerater i Kamma imponerte Ajeti såpass at trener Kent Bergersen sterkt vurderer å ha angriperen med i kamptroppen mot Dala.

- Du ser med en gang at det er en spesiell type. Han har det steget som vi kanskje mangler i laget. Men for all del. Jeg ser også mangler, men det skulle bare mangle. Slik det ser ut nå, så er han med i troppen i kampen mot Brumunddal 16. mai, sa Bergersen til HA-sporten etter treninga.

Vil avgjøre

Ajeti var selv fornøyd med treninga, men noe overrasket over at han kanskje blir en del av 18-mannstroppen mot naborivalen.

- Det virker som jeg er en som skal være med i troppen. Drømmen er jo å komme inn og avgjøre hele greia, sier Bajram Ajeti etter sin aller første trening med nye lagkamerater.

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.