– Jeg har fortsatt ikke hørt noe fra klubben og vet derfor ikke hva som skjer neste sesong, sier Aziz Idris.

– Det er klubber på høyere nivå som er har vist interesse, og jeg kommer til å bruke god tid på å bestemme meg, sier Bajram Ajeti.

Koster mye

Begge er av HamKam viktigste og best betalte spillere denne sesongen. Markedsverdien på målscorer Ajeti har trolig steget med 14 mål i HamKam, mens midtbane-ankeret Aziz Idris fortsatt er en spiller også andre norske klubber vurdere.

– Jeg vil helst fortsette å spille her i Norge, sier Idris.

Etter hva HA-sporten erfarer var Kammas kaptein den eneste HamKam-spilleren det var reell interesse for i sommer.

– De ryktene hørte jeg også, men hvilke klubber det var vet jeg ikke, smiler Idris.

Verken Ajeti eller Idris utelukker at de fortsetter i Hamar også neste sesong.

– Det er kun HamKam som er aktuelt om jeg fortsatt skal spille i 2. divisjon, slår Ajeti fast.

– Klubbens styre må først fortelle om de ønsker å ha meg med videre. Gjør de det kan vi sette oss ned å diskutere neste sesong, sier Idris.

Tøffere konkurranse

HamKams kaptein er selvsagt klar over at klubben har signert Franck Semou fra Dala, og tolker det som at hans egen plass i stallen er truet.

– Spiller ikke Semou og jeg på samme posisjon? spør Idris før han legger til at Dalas midtbanespiller er en veldig god signering for HamKam.

– Franck og jeg kan jo bli et sterkt par på midten, smiler Idris og tusler ut av Briskeby. Kanskje for siste gang som HamKam-spiller.

Daglig leder Stein Arne Ingelstad bekrefter at både Idris og Ajeti tidligere i høst har fått tilbud om nye kontrakter.

– Begge ga da beskjed om at de ville vente med å signere, forteller Ingelstad.

Lokker og presser

Med Franck Semou og Saihou Jagne klare neste sesong håper Ingelstad at HamKam blir enda mer attraktive.

– Håpet er at de vi vil beholde ser at laget kommer til å utvikle seg, samtidig som vi gjør oss mindre avhengig av enkeltspillere, mener Ingelstad.

I kampen mot Førde var det kun Syver Karlsen som var god i hele kampen, mens Adnan Haidar var positiv da kan kom inn etter pause.

– Adnan har heller ikke fått noe tilbud fra oss ennå, Ingelstad.

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.