• - GJØR VÅRT BESTE: HamKam-kaptein Viktor Adebahr sier at spillerne gjør sitt beste og innser at det ikke holder mål i 1. divisjon. FOTO: Fredrik Hubred Hagen

Hjemmeoppgjøret mot ligaen nest dårligste lag, Ull/Kisa, var kampen HamKam måtte vinne. Det maktet de ikke å gjøre. Dermed ser fotballfremtiden dyster ut for grønnbuksene.

HamKam må sannsynligvis ta over 30 poeng på de 17 gjenstående seriekampene for å overleve i divisjonen. Det ville vært en mildt sagt oppsiktsvekkende vending av laget som står med fattige fire etter 13 runder.

På spørsmål om HamKam i det hele tatt tror på 12.-plass og et nytt år på nivå to, svarer kaptein Viktor Adebahr vagt:

- Vi får ta kamp for kamp, forsøke å bli bedre på trening og begynne å vinne fotballkamper.

- Skaper masse sjanser

Svensken hevder at HamKam var uheldige i avgjørende øyeblikk mot Ull/Kisa.

- Vi skaper masse sjanser og har flere 100-prosentsjanser, men vi scorer ikke mål. Vi jobber og sliter, og vi gjør vårt beste hele tiden, men det strekker ikke til, sier Adebahr.

HamKams 25 år gamle kaptein innrømmer likevel at tapet ikke var helt ufortjent.

- De er tidvis bedre enn oss i første omgang, sier han mutt.

Sørensen motiverer

Kapteinen legger skylda for den stygge tapsrekka på skader og ungguttenes manglende rutine.

- Vi har fryktelig mange ute med skade, og vi må prøve spillere som aldri har vært med på dette nivået før. De står opp og gjør sitt beste, sier Adebahr, som ikke legger seg ned etter sesongens ellevte og aller tyngste tap.

- Hodet mitt holdes oppe av at vi har fått en veldig god trener, og vi forsøker å lære så mye som mulig og vinne fotballkamper, lover kapteinen.

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.