Hele ti lag er med i opprykkskjøret i 1. divisjon.
Basert på det som har skjedd så langt i Adeccoligaen, må HamKam vinne minst åtte av de 12 gjenstående seriekampene for å oppnå direkte opprykk. 53 poeng kan nemlig holde til 2. plass.Sju seirer er nok til kval-plass (blant de seks beste).
Dagens motstander, Kongsvinger, bør helst vinne fem for å være sikker på ny kontrakt.
Kongsvinger - HamKam på Gjemselund (med trenings- og cupkamper): 5-4-8.
Totalt Kongsvinger - Hamkam: 9-7-17.
Kongsvinger hjemme i år: 3-2-4.
HamKam borte: 4-0-5.
Dommer på Gjemselund i dag: Espen Eskås, Haslum.
Sannsynlig lag: Lars Øvernes - Truls Jevne Hagen, Håkon Aalmen, Oddbjørn Lie, John A. Rise - Fredrik Sjølstad, Aziz Idris, Viktor Adebahr, Emil Dahle - Ole A. Sveen - Tore Andreas Gundersen.
Norsk Tippings odds. 2,95 - 3,20 - 2,05.
Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.