HAMAR: Etter å ha fått bank av Knut Henry Haraldsen og Frode Bjørnevik i 93 minutter, var det en sliten Tor Hogne Aarøy som møtte pressekorpset søndag. Og lovordene om HamKam-stopperne satt løst hos AaFK-spissen:

- Jeg hadde ingen sjanse, innrømmer Aarøy overfor HA-sporten.
Mannen som scoret hat trick og herjet i duellene sist lagene møttes, vant ikke mer enn ti av 25 dueller i går.
- Til tider ble jeg avkledd av HamKam-stopperne, men oppspillene jeg fikk var også for dårlige. Jeg måtte rygge inn hver gang, og da ble det for lett for Bjørnevik og Haraldsen. Deres duellspill avgjorde mye av kampen, forklarer Aarøy, som scoret Aalesunds mål. Det var for øvrig en av de to duellene han slo Haraldsen i.
Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.