I kveld var det åpent møte for medlemmer på Gregers i Hamar. 

Trenersiden og støtteapparat stilte opp for spørsmål og diskusjoner rundt HamKams sportslige satsing den kommende sesongen. 

positiv bergersen

Kent Bergersen gikk på scenen til raus applaus fra de rundt 50 HamKam-patriotene som hadde tatt turen til Gregers denne torsdagskvelden.

- Da jeg ble ansatt var det kun èn spiller under kontrakt. Vi måtte prøve å få i fatt spillere, og det var utrolig viktig for klubben da Truls Hagen, Kristoffer Hagen og John Anders Rise banket på døra og sa seg villige til å fortsette i klubben. Spillere jeg ser på grunnstammen i det nye laget vi prøver å skape, sa Bergersen og la til:

- Jeg håper også vi kan få signert Håkon Aalmen. Han har trent med oss nå i to måneder, og jeg er sikker på at han har det nivået som kreves for å være en toppspiller i andredivisjon, sa Bergersen.

Bergersen fortalte videre om de fire juniorene som trener med HamKam nå: Christian Wirstad, Henrik Lehne Olsen, Kristian Eriksen og Alexander Woo Enger.

- Gutta har vært med oss og gjort gode treninger. Vi vurderer hver enkelt spiller individuelt, så vi skal ikke ta forhastede avgjørelser med dem. Men de har alle lagt inn gode søknader, sa Bergersen til stor applaus i salen.

Hovedtreneren sier at han leter etter de rette spillerne når han nå skal spe på den tynne Kamma-stallen.

- Vi skal ikke forhaste oss nå. Jeg ser ikke etter en haug av spillere, jeg ser etter folk som kan forsterke oss. Vi har allerede en god grunnstamme med lokale spillere, så nå blir det viktig å hente inn folk som kan løfte nivået enda høyere, avsluttet Bergersen oppe på scenen. 

TRULS GLEDER SEG

Truls Jevne Hagen har spilt i Hamkam i en årrekke, og høyrebacken er full av lovord om sin nye trener. 

- Det er deilig å få inn noen nye ansikter. Kent er en veldig proff trener som krever mye av spillerne sine. Det er tydelig at han har med seg erfaring fra Tippeligaen, sier Hagen og legger til: 

- Kent er veldig bevisst på hva han vil. Han har gode, seriøse treninger som vi spillerne liker, sier Jevne Hagen.

Hagen har slitt med skader de siste sesongene, og det var lenge tvil om Moelven-gutten skulle fortsette i grønt og hvitt etter fjorårets trøblete sesong.

- Det var ikke aktuelt for meg å gi meg etter en sånn sesong. Selvfølgelig måtte jeg vurdere litt, men jeg fikk troen på Kent, og ville gi han en sjanse. 

Selv om HamKam kun har åtte spillere på kontrakt, lar ikke Hagen seg stresse av det. 

- Jeg har faktisk ikke tenkt på det før jeg leste det i avisa her om dagen. Vi har hatt mellom 12-20 spillere på hver eneste trening, sier Hagen om treningsgruppen som har vært fylt opp av juniorer og prøvespillere.  

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.