Håkon Aalmen har slitt mye benk det siste året. Da Edmir Asani måtte sone karantene mot Stabæk, fikk Aalmen en sjelden sjanse i HamKams midtforsvar.

Den sjansen grep den allsidige hamarsingen til gangs. Med gode taklinger, en heltemodig redning og et avgjørende mål, viste han at Asani har konkurranse om plassen ved Oddbjørn Lies side.

- Det var deilig å bidra igjen. Jeg har slitt mye benk det siste året, og har lengta etter å spille, så det ga mersmak. Det er muligheter for meg på stopperplass nå, så vi får se om jeg starter neste match. Det har jeg selvfølgelig lyst til, forteller 22-åringen.

Vil spille fast

Etter sesongen reiser Oddbjørn Lie tilbake til Aalesund, og et rom åpner seg for Håkon Aalmen, som i likhet med mange HamKam-spillere ikke har kontrakt lenger enn ut året.

LES: "Stjeler" HamKam-talentene. Se Corner her!

Aalmen vil uansett ikke vente til kalenderen viser 2014, før han blir en fast brikke på Skogheims taktikktavle.

- Jeg sier ikke nei takk til å utgjøre stopperpar med Oddbjørn Lie utover høsten, smiler fotballspilleren, som har figurert mest på midtbanen for HamKams andrelag i år.

Bærum ble stille

Bærumsingene på Nadderud-tribunen var mildt sagt klysete i sine ytringer før og tidlig i lørdagens kamp. Etter Aalmens 3-1-scoring i andre omgang, ble det omsider stille blant de blåkledde tilskuerne.

- Stabæk hadde ikke tapt hjemme før i år, så det var godt at noen fikk satt dem skikkelig på plass, avslutter han.

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.