• SKUFFET: Både keeper Lars Øvernes og stopper Håkon Aalmen (i bakgrunnen) hadde sett for seg et langt lystigere år på Briskeby. FOTO: Trond Lillebo

Med 29 kamper fra start ble Håkon Aalmen marerittsesongen 2014s mestspillende i HamKam.

Selv om Lars Øvernes måtte dele keeperembetet med Emil Holst, ble han årets beste HamKam-spiller på HA-børsen.

I videoen over oppsummerer de to fiaskosesongen. 

negative ord

- Det har vært en spesiell sesong, en marerittsesong. Det er godt å legge det bak seg, for det har vært elendig. Det er en gedigen nedtur å stå her med sju poeng, sier Aalmen etter det avsluttende 1-4-tapet for Tromsø.

Kollega Øvernes er ikke mindre krass i sin dom.

- Det har vært elendig - en sportslig krise. HamKam bomma fullstendig, oppsummerer den avtroppende keeperen.

Se hva de to har å si om HamKams framtid i videoen over!

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.