HamKam (1) 1 - KFUM (0) 0

KORT SAGT: Grei førsteomgang med et heldig mål. Ble veldig lave i 2. omgang, men holdt unna.

Tilskuere: 1.176

Mål: 1–0 Ivar Sollie Rønning (40).

Dommer: Tore Olsen Hagelund, Ready.

Gult kort: HamKam: Ingen.

KFUM: Erikson Spinola Lima.

HamKam (4-4-2):  Lukasz Jarosinski 6 –Nicholas Mickelson 5, François Yabre 4, Ruben Alegre 5, Juan Manuel Cordero 4 – Petter Vaagan Moen 3 (Marius Bratberg Lund fra 90.), Markus Solbakken 3, Truls Jevne Hagen 3, Ole Erik Midtskogen 4 (John Anders Rise fra 78.)- Ivar Sollie Rønning 4, Kevin Beugre 2 (Valentin Blaka fra 87. min).

Pluss: Nicholas Mickelson fosset fram på høyresida før pause. Ivar Sollie Rønning scoret igjen – selv om denne var veldig enkel. Lukasz Jarosinski trygg og god aller bakerst – igjen. Det var tre poeng på en halvstusselig dag.

Minus: Slurv ga KFUM en kjempesjanse i 1. omgang. Slet med å takle det høye presset til KFUM etter pause. Klarte ikke å holde på ballen, og slet med å produsere de store sjansene.

Neste kamp: Møter Raufoss hjemme på Briskeby 28. mai.

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.