– Vi håper å ha en ny trener klar ved utgangen av oktober, uttalte HamKams styreleder Morten Kristiansen til HA-sporten 7. oktober.

Den fristen klarer neppe daglig leder Anders Langset og hans hjelpere i ansettelsesprosessen å holde, siden søkerbunken ble langt større enn de fleste hadde våget å håpe på.

Høy standard

– Vi er i gang med å kategorisere kandidatene og skaffe oss oversikt over søkerne. På generelt grunnlag kan jeg si at kvaliteten på søkerne er imponerende høy, sier Anders Langset.

Den daglig lederen ønsker ikke å tidfeste når en ny trener kan være klar, og bekrefter samtidig at klubben også bruker sitt eget nettverk til å kartlegge trenere som ikke står på den lange søkerlista.

– HamKam er alltid på utkikk etter gode kandidater når vi skal ansette vår nye hovedtrener, kommenterer Langset og legger til at klubben behandler søknadene konfidensielt, og at han derfor ikke kan kommentere konkrete trenernavn.

Lokale og utenlandske

HA-sporten har tidligere fått bekreftet at Charles Berstad (trente Eidskog i 3. divisjon i 2013), Erik Wettermark (trente Dala til og med sommeren 2014) og Teitur Thordarson (trener Drøbak/Frogn til nedrykk fra 2. divisjon i 2014) har søkt på den ledige jobben. Trenerforeningens leder, Teddy Moen, kunne også fortelle at utenlandske trenere har kontaktet ham angående jobben i HamKam.

- Jeg er ikke overrasket over at så mange har søkt jobben i HamKam, og måten klubben har valgt å utlyste stillingen på er både utradisjonell og spennende, sier Teddy Moen.

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.