Midtstopperen Osei Kwaku Oviasu, med fortid i Rosenborg, Ranheim, Stjørdals Blink og Elverum, imponerte i treningskampen mot Raufoss (2-2). Før den kampen hadde han kun to treninger sammen med de andre HamKam-gutta.

Kamma-trener Kent Bergersen var godt fornøyd med norsk-ghaneseren etter den kampen. I går ble altså 24-åringen klar for HamKam. Han har skrevet under på en kontrakt ut kommende sesong.

- Vi er veldig godt fornøyd med denne signeringen. Osei er en spennende midtstopper, og han gjorde et veldig godt inntrykk i treningskampen mot Raufoss, sier daglig leder i HamKam, Anders Langset.

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.