HAMAR: De siste dagene har h-a.no stilt følgende spørsmål til sine lesere:
 
«Hvor kommer HamKam på tabellen?»
 
31 prosent (83 stykk) har svart nedrykk, 54 prosent (145) har svart at de tror Kamma kommer på nedre halvdel, men overlever. Syv prosent (18) har svart øvre halvdel, mens åtte prosent (21) faktisk tror på medalje.
 
HamKam-trener Arne Erlandsen velger å se positivt på statistikken.

- Støtte i lokalmiljøet
– Du kan vinkle det negativt, men dette betyr jo at syv av ti tror vi holder oss. Rent objektivt og ut ifra hva vi har prestert i år, synes jeg ikke det er verst tall. Jeg vil si at det tyder på at vi har god støtte i lokalmiljøet, svarer Erlandsen.

Foran mandagens oppgjør mot Strømsgodset, ligger HamKam aller sist på tabellen, men med seier vil de passere Lillestrøm.

Mangler det siste ekstra 
Erlandsen erkjenner at tabellen ikke lyver.
– Vi har fått minst poeng og da er det også fortjent, sier Erlandsen før han legger til:
– Men jeg hadde vært langt mer bekymret dersom vi hadde blitt rundspilt i hver kamp. Det har vi imidlertid ikke. Jeg vil bare si at det har skjedd i én omgang – 2. omgang mot Aalesund, og da spilte vi med ti mann. Vi har imidlertid manglet det lille ekstra som skal til for å vippe de små marginene til vår fordel. Tippeligaen er jevn og vi kan slå alle, men vi kan også tape alle, sier Erlandsen.

 
Tape bør de definitivt ikke gjøre mot Strømsgodset. I alle fall ikke om Arne Erlandsen vil ha arbeidsro.
 
Erlandsen forventer en tøff og jevn kamp.

– Vi møter et 4-3-3-lag som er gode på overganger. Det kommer til å bli tøft og jevnt, sier Arne Erlandsen.

Vi følger mandagens kamp mellom HamKam og Strømsgodset direkte.

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.