HamKam 3-0 Gjøvik-Lyn (2-0)

HamKam har full kontroll. Spiller trygt defensivt og skaper godt med muligheter fremover i banen..

Tilskuere: 344

Mål: 1-0 Francois Yabre (33. min), 2-0 Valentin Blaka (41. min), 3-0 Tobias Ødegård (72. min)

Dommer: Eivind Bodding, Haga

Gule kort: HamKam: Tobias Ødegård, Gjøvik Lyn: Ingen.

HamKams lag (4-4-1-1)

Emil Holst 5 - Truls Jevne Hagen 5, Francois Yabre 6, Tobias Ødegård 6, John Anders Rise 5 - Ole Erik Midtskogen 4 (Mikkel Gran Frankmo inn fra 83. min), Kristoffer Hagen 5, Emil Dahle 4 (Nicolai Michaelsen inn fra 59. min - 5), Markus Solbakken 6 - Ivar Sollie Rønning 5, Valentin Blaka 6 (Mathias Pedersen Aasand inn fra 59. min - 4)

Pluss: Skaper masse sjanser offensivt og har fullstendig kontroll bakover.

Minus: Burde ha scoret flere mål. Senket tempoet i store perioder i første omgang. Slet med å skape sjanser i innledningen på kampen.

Neste kamp: Sesongen er over for i år. Neste kamp blir til våren.

Terningkast: 4

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.