Alta (0) 0 HamKam (1) 1

Terningkast 4: En imponerende bra førsteomgang la grunnlaget for en veldig sterk borteseier i Alta.

Tilskuere

458

Mål

0–1 Kevin Beugré (30).

Dommer

Harald Røvig Sletner, Rustad.

Gult kort

Alta: Mads Bakkeby.

HamKam: Jacob Egeris, Petter Vaagan Moen, Sander Eng Strand, Ole Erik Midtskogen.

HamKams lag (4-4-2)

Lukasz Jarosinski 7 – Truls Jevne Hagen 5 (Sander Eng Strand fra 46. 4), Ruben Alegre 6, Jacob Egeris 6, Juan Manuel Cordero 5 – Simen Bolkan Nordli 5 (Håvard Dahlset fra 82), Markus Solbakken 5 (Marius Bratberg Lund fra 57. 5), Petter Vaagan Moen 5, Ole Erik Midtskogen 4 – Kevin Beugré 5, Ivar Sollie Rønning 4.

Pluss

En veldig sterk førsteomgang. Kunne ledet med mer til pause. Solid defensivt. Slapp ikke Alta til en eneste målsjanse de første 45 minuttene. Meget sterk involvering av keeper Lukasz Jarosinski etter pause.

Minus

Ga fra seg litt av initiativet i 2. omgang.

Neste kamp

Møter Nybergsund hjemme 14. oktober.

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.