Det blir sendestart 13.55 med undertegnede som kommentator. På grunn av litt manglende fasiliteter i den knallharde snøhaugen på Børstad, blir det en sending uten grafikk og repriser.

Et annet tips, hvis du har trøbbel med sendingen i nettleseren til Chrome, er å bytte til Explorer eller en annen nettleser.

Det som er sikkert, er at HamKam stiller et bra lag mot Fram Larvik. Alle de tre prøvespillerne Marko Bašanović, Danilo Kuzmanović og Samuel Aziz skal spille kampen. Det bekrefter HamKam-trener Kevin Knappen overfor HA-sporten.

To venstrebacker

– Vi kommer til å spille med begge de serbiske backene. Og så skal Samuel Aziz spille kant for oss, sier han.

I tillegg har Knappen fått tilbake sine unge landslagsspillere Simen Bolkan Nordli og Nicholas Mickelson fra samling.

– Vi stiller med en sterk tropp, sier Knappen.

Det er åpenbart at de tre prøvespillerne må overbevise for å få kontrakt med Briskeby-klubben. For parallelt jobber klubben med flere spillere som er under kontrakt med norske toppklubber og som ser ut til å få trøbbel med å komme på laget der.

Det er spillere som Knappen er ganske trygg på at vil heve HamKams førsteellever.

– Vi er i dialog der, men vi er ikke noe nærmere enn vi har vært. Ting kan være klart i morgen. Og det kan være klart om ei uke, sier Knappen.

Men hvis de tre som er på prøvespill imponerer i treningskampen som altså vises på HATV, vil de ligge godt an til å få kontrakt. – Vi er spent på dem som er på prøve. Begge backene har gode ferdigheter og bra fotballforståelse, sier Knappen.

Belsvik trener Fram Larvik

Kantspilleren Aziz har ikke fått sett noe særlig av, så han blir en spennende bekjentskap for alle.

Mot dette HamKam-laget kommer Fram Larvik med et ambisiøst lag som trenes av den gamle HamKam-toppscoreren Petter Belsvik. Han også har med seg noen prøvespillere som skal testes i kulda på Børstad.

– Vi har litt sykdom her, men vi håper at minst tre mann blir friske slik at vi stiller best mulig lag. Vi spiller 4-2-3-1 og vi har med oss tre prøvespillere vi også, forteller Belsvik til HA-sporten.

Fram Larvik er satt opp i samme 2. divisjonsavdeling som blant andre Elverum, Raufoss og Nybergsund i år. I fjor endte de på 4. plass bak Nest-Sotra, Notodden og Bryne.

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.