Det blir sendestart 13.55 med undertegnede som kommentator. På grunn av litt manglende fasiliteter i den knallharde snøhaugen på Børstad, blir det en sending uten grafikk og repriser.

Et annet tips, hvis du har trøbbel med sendingen i nettleseren til Chrome, er å bytte til Explorer eller en annen nettleser.

Det som er sikkert, er at HamKam stiller et bra lag mot Fram Larvik. Alle de tre prøvespillerne Marko Bašanović, Danilo Kuzmanović og Samuel Aziz skal spille kampen. Det bekrefter HamKam-trener Kevin Knappen overfor HA-sporten.

To venstrebacker

– Vi kommer til å spille med begge de serbiske backene. Og så skal Samuel Aziz spille kant for oss, sier han.

I tillegg har Knappen fått tilbake sine unge landslagsspillere Simen Bolkan Nordli og Nicholas Mickelson fra samling.

– Vi stiller med en sterk tropp, sier Knappen.

Det er åpenbart at de tre prøvespillerne må overbevise for å få kontrakt med Briskeby-klubben. For parallelt jobber klubben med flere spillere som er under kontrakt med norske toppklubber og som ser ut til å få trøbbel med å komme på laget der.

Det er spillere som Knappen er ganske trygg på at vil heve HamKams førsteellever.

– Vi er i dialog der, men vi er ikke noe nærmere enn vi har vært. Ting kan være klart i morgen. Og det kan være klart om ei uke, sier Knappen.

Men hvis de tre som er på prøvespill imponerer i treningskampen som altså vises på HATV, vil de ligge godt an til å få kontrakt. – Vi er spent på dem som er på prøve. Begge backene har gode ferdigheter og bra fotballforståelse, sier Knappen.

Belsvik trener Fram Larvik

Kantspilleren Aziz har ikke fått sett noe særlig av, så han blir en spennende bekjentskap for alle.

Mot dette HamKam-laget kommer Fram Larvik med et ambisiøst lag som trenes av den gamle HamKam-toppscoreren Petter Belsvik. Han også har med seg noen prøvespillere som skal testes i kulda på Børstad.

– Vi har litt sykdom her, men vi håper at minst tre mann blir friske slik at vi stiller best mulig lag. Vi spiller 4-2-3-1 og vi har med oss tre prøvespillere vi også, forteller Belsvik til HA-sporten.

Fram Larvik er satt opp i samme 2. divisjonsavdeling som blant andre Elverum, Raufoss og Nybergsund i år. I fjor endte de på 4. plass bak Nest-Sotra, Notodden og Bryne.

Kommentarfeltet er stengt mellom 22:00 og 08:00