HamKam (1) 2 Bærum (0) 0

Terningkast 3: En rotete kamp der HamKam sliter i store deler. Viser styrke ved å vinne på en middels dag.

Tilskuere

1059

Mål

1–0 Ivar Sollie Rønning (16.) 2–0 Kevin Beugré (77.)

Dommer

Magnus Nicolai Koløy, Bjørndal IF.

Gult kort

HamKam: Markus Naglestad.

Bærum: Mounir El-Masrouri.

HamKams lag (4-4-2)

Lukasz Jarosinski 6 – Nicholas Mickelson 5, Ruben Alegre 6, Jacob Egeris 7, John Anders Rise 5 (Juan Manuel Cordero fra 37. 5) – Petter Vaagan Moen 5, Markus Solbakken 5 (Sander Eng Strand fra 90.), Truls Jevne Hagen 5, Ole Erik Midtskogen 5 – Ivar Sollie Rønning 5, Markus Naglestad 3 (Kevin Beugré fra 77.).

Pluss

Gjør jobben og sikrer opprykket. Tolv av tolv mulige seirer på hjemmebane. Klart best i førsteomgang. Vinner på en middels dag. Truls Jevne Hagens forarbeid på 2-0-scoringen fortjener hederlig omtale.

Minus

Bærum styrer mye av spillet og HamKam sliter med å få tak i ballen store deler av andreomgang.

Neste kamp: Borte mot Alta 8. oktober klokken 14.00.

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.