Bodø/Glimt
(0)
2
HamKam
(0)
0
HamKam var fullt på høyde i en sjansefattig første omgang. Etter pause var Glimt litt bedre enn Kamma og scoret på halvparten av sjansene sine. Fortjent hjemmeseier, men HamKam hang bra med.
Dommer
Ole Gya, Helleland IL
5 poeng
tilskuere
2.645
Kort
Bodø/Glimt: Thomas Jacobsen
HamKam: Ingen.
Bodø/Glimt: Ingen
HamKam: Ingen
4-5-1
Daniel Bekkevold for Fredrik Sjølstad i det 72. min.Håkon Aalmen for Vegar Bjerke i det 76 min.Emil Sildnes for Viktor Adebahr i det 81. min.
lagoppstilling Bodø/Glimt:
Carl Viktor Noring - Ruben Imingen, Zarek Valentin, Thomas Båtnes Braaten, Vieux Yakhya Sane - Thomas Jacobsen, Papa A Alioune Ndiaye (Anders Karlsen fra 90.), Christian Berg - Ulrik Berglann, Dane O'Brian Richards (Vegard Båtnes Braaten fra 72.), Abdurahim Laajab (Jim Johansen fra 81.).
4-2
1-0 Dane O'Brian Richards (57). Bodø/Glimt kontrer. Laajab utfordrer HamKams midtstoppere med ball før han spiller ut på høyresiden til Thomas Jacobsen. Hans harde innlegg langs bakken når Richards på bakre stolpe, som naturligvis scorer i åpent mål.
2-0 Pape Alioune Ndiaye (72). Lynraske Ulrik Berglann parkerer regelrett Truls Jevne Hagen. Avslutningen etter innlegg blir blokkert, men Ndiaye banker inn returen.
Pluss: Før pause er HamKam minst like gode som Glimt. Defensivt står laget veldig godt og nekter hjemmelaget det meste. Med ball er Kamma gode og spiller i perioder godt kombinasjonsspill. Noe av de samme også etter pause, og HamKam taper etter å ha forsøkt helhjertet mot seriens beste lag.
Minus: Skaper kun to målsjanser i løpet av 90 minutter. Det er altfor lite. Mister ballen en rekke ganger i ugunstige posisjoner. Blir straffet for å ikke være i balanse defensivt. Ingen av HamKam-spillerne er på sitt høyeste nivå, og da blir laget for svakt til å hamle opp med ligaens desidert beste lag.
Neste kamp: HamKam - Sandefjord 23. september
Vurdert av: Kai Kristiansen
Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.