HamKam (2) 2 Skeid (0) 1

Terningkast 4

Fikk en knallstart med stupheadingen til Sollie Rønning. Veldig bra 1. omgang.

Tilskuere

1.006

Mål

1-0 Ivar Sollie Rønning (7), 2-0 Kevin Beugre (17), 2-1 Jens Braathen Rongved (90).

Dommer

Ajdin Medic, Trosvik.

Gult kort

HamKam: Petter Vaagan Moen.

Skeid: David Tavakoli.

HamKams (4-4-2)

Lukasz Jarosinski 5 - Nico Mickelson 5 (Juan Manuel Cordero fra 87.), Ruben Alegre 5, Jacob Egeris 6, John Anders Rise 5 - Petter Vaagan Moen 7, Markus Solbakken 5, Truls Jevne Hagen 5, Ole Erik Midtskogen 4 - Ivar Sollie Rønning 6 (Håvard Haugen Dalseth fra 82.), Kevin Beugre 5 (Simen Bolkan Nordli fra 67.)

Pluss

Veldig bra 1. omgang. Effektive i starten av kampen med to scoringer etter 17. spilte minutter. Herlig mål av Ivar Sollie Rønning etter glimrende innlegg fra Petter Vaagan Moen. Jacob Egeris ny bra kamp som midtstopper. Ledertype som er flink til å dirigere lagkameratene. Vaagan Moen pigg i hele kampen.

Minus

Slapp til Skeid noen få ganger på slutten av kampen.

Neste kamp: Møter Follo borte lørdag.

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.