Både HamKam og Brumunddal har satt opp de aller fleste treningskampene sine, mesteparten mot 2. divisjonslag, men Kamma har også valgt å møte antatt tøffere motstand.

Møter tidligere trenere

Dala skal stort sett møte lag fra nivå tre, men har også valgt å spille et par kamper mot antatt lettere motstand. I deres første treningskamp 1. februar venter tidligere Dala-trener Erik Wettermark og hans Løten.

HamKam skal også i aksjon mot en av klubbens tidligere trenere. 27. februar reiser grønnbuksene til Jessheim for å møte Vegard Skogheims nyopprykkede Ull/Kisa.

Og 19. mars møtes Kamma og Dala på Børstad.

HamKam med tøffest matching

I fjor vinter valgte HamKam å spille mot 2. divisjonslag, for å terpe angrepsspill. I 2016 ønsker trener Kent Bergersen å møte noe bedre motstand, for å tenke på litt andre faser av spillet.

- I fjor hadde vi fokus på vårt eget spill, utvikle angrepsspillet og styre kampene. Vi har valgt å møte litt tøffere motstand i vinter for å teste det defensive spillet, sånn at vi håndterer det til seriestart, sier Bergersen, som er godt fornøyd med hvor langt de har kommet med sesongforberedelsene:

- Jeg er veldig fornøyd med de kampene som er satt opp. Så står fortsatt 12. mars ledig. Der er vi i kontakt med tre-fire lag som er gode alternativer vi kan spille mot.

Flere kamper for Dala

Dala har avtalt åtte treningskamper, mens Kamma har sju kamper klare. Det kan også dukke opp flere kamper. I og med at begge lag har planlagt å dra på treningsleir, er det naturlig med en kamp eller to der også.

- Jeg er godt fornøyd med oppsettet. Vi møter variert og god 2. divisjonsmotstand, i tillegg til et par lokale innslag. Vi skal spille en kamp på treningsleiren i Tyrkia også, men mot hvem er ikke klart ennå, sier Brumunddal-trener Kevin Knappen. 

Terminlistene for 2. divisjonsavdelingene har ikke kommet, men seriestart er 9. april. 1. runde i cupen er 13. april.

Her er HamKams treningskamper:

 • 6. februar: Kongsvinger - HamKam klokken 13.00 i Kongsvingerhallen
 • 13. februar: HamKam - Nybergsund på Børstad, tidspunkt ikke fastsatt
 • 27. februar: Ull/Kisa - HamKam kl. 13.00 på Jessheim Stadion
 • 5. mars: Elverum - HamKam kl. 14.00 på Idrettsplassen i Elverum
 • 19. mars: HamKam - Brumunddal på Børstad, tidspunkt ikke fastsatt
 • 28. mars: Raufoss - HamKam kl. 15.00 på Raufoss
 • 2. april: HamKam - Moss kl. 15.00 på Briskeby

Her er Brumunddals treningskamper og treningsleir:

 • 1. februar: Løten -Brumunddal på Løten stadion, tidspunkt ikke fastsatt
 • 6. februar: Elverum - Brumunddal kl. 1400 på Idrettsplassen i Elverum
 • 13. februar: Valdres - Brumunddal i Valdres Storhall, tidspunkt ikke fastsatt
 • 19. februar: Brumunddal - Gjøvik på Sveum, tidspunkt ikke fastsatt
 • 25. februar: Brumunddal - Faaberg kl. 20.00 på Sveum
 • 3-10. mars: Treningsleir i Tyrkia med 1 eller 2 kamper
 • 19. mars: Hamkam - Brumunddal på Børstad, tidspunkt ikke fastsatt
 • 28. mars: Brumunddal - Lørenskog kl. 1400 på Sveum
 • 2. april: Brumunddal - Nybergsund på Sveum, tidspunkt ikke fastsatt
Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
 • Slette kommentaren din
 • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.