HamKam - Kjelsås 2-1

Folk hadde knapt rukket å finne setene sine før Simen Bolkan Nordli svingte ballen inn i Kjelsås 16-meter og traff pannebrasken til Ole Erik Midtskogen. Kantspilleren gjorde ingen feil og stanget Kamma i ledelse etter bare to minutter.

Pumpet langt

Etter scoringen fortsatte vertene å trykke på og skape flere halvsjanser. Blant annet hadde Simen Bolkan Nordli en heading i tverrliggeren, kun centimetere unna 2-0 for Hamkam.

Etter 25 minutter hadde Kjelsås fremdeles til gode å skape noen farligheter.

Kjelsås benyttet en hver anledning til å pumpe ballen så langt de maktet. Før pause klarte de ikke skape muligheter mot et Kamma-lag som tilsynelatende hadde god kontroll.

En dårlig HamKam-periode førte etter hvert til scoring for Kjelsås da Jesper Solli mottok ballen fra 16 meter. Han plasserte den via stolpen og i mål til 1-1 for Kjelsås.

KANONSCORING

Gleden ble kortvarig for gjestene. Jacob Egeris kom inn til pause, og da han fikk muligheten fra om lag 20 minutter, klinte dansken til. Lykketreffet traff krysset bak en sjanseløs Kjelsås-keeper til 2-1-ledelse for HamKam. Perlescoring fra midtbanespilleren.

- Det ble et fantastisk treff, sier Egeris.

Videre beskriver han praktscoringen slik:

- Jeg plukker opp en andreball og som jeg får god tid på. Da brukte jeg et touch for så å kline til. Så ramlet den ned i kassa, sier spilleren som kom til HamKam i sommer.

Hjemmelaget gjorde det unødvendig spennende på tampen og blant annet vekk en del unødvendige frispark.

Likevel klarte de altså dra i land tre nye poeng. Det legger ekstra press på Alta, som spiller søndag.

- Må opp

Etter kampen var HamKam-trener Kevin Knappen fornøyd med de tre poengene, men ikke spesielt mye mer enn som så.

- Vi vinner på en tung dag, og det viser styrke. Tidvis ser vi veldig seige ut, men det kan skyldes mange ting, sier Knappen.

Neste helg møter HamKam KFUM på bortebane. 

- Alle er klar over at vi må opp noen hakk til den neste kampen, sier han.

HamKam (4-4-2): Lukasz Jarosinski - Nicolas Michelson, Ruben Alegre, Francois Yabré, John Anders Rise - Simen Bolkan Nordli, Truls Jevne Hagen, Markus Solbakken, Ole Erik Midtskogen - Ivar Sollie Rønning, Markus Naglestad.

Benken: Lars Jendal, Juanma Cordero, Marius Bratberg Lund, Jacob Egeris, Sander Eng Strand, Håvard Haugen Dalseth, Kevin Beugré.

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.