HamKam Fotball sendte ut en pressemelding om saken mandag ettermiddag:

"HamKam Fotball og hovedtrener Kent Bergersen har i dag blitt enige om å avslutte samarbeidet med umiddelbar virkning."

- Klubbens ledelse og jeg har gjennom samtaler kommet fram til at den sportslige utviklingen ikke har vært så god som vi alle hadde ønsket, og vi har i fellesskap kommet fram til at det beste for klubben er at det kommer inn en ny hovedtrener. Det håper både klubben og jeg skal gjøre at laget får et løft og tilfører spillergruppa ny energi, sier Kent Bergersen i pressemeldingen.

- HamKam Fotball tror det finnes et uforløst potensial i spillergruppa, og tror en endring i den sportslige ledelsen kan bidra til større sportslig utvikling. Klubben kommer umiddelbart til å starte jobben med å finne erstatteren til Bergersen. I en overgangsperiode vil assistenttrener Chris Twiddy overta hovedansvaret for A-laget, sier daglig leder Stein Arne Ingelstad.

Følelsesladet

Etter nyheten om Bergersens avskjed med HamKam, var det tydelig at både Bergersen selv og flere av spillerne var preget. Til HA forteller Bergersen at det er tungt å måtte forlate klubben.

Jeg er lei meg, følsom og skuffa over at vi ikke har fått til det vi har ønsket sammen så langt, sier Bergersen. 

 

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.