HamKam slo Ranheim 3-0 i Trondheim 16. juni. Men så ble det tap mot Bryne, uavgjort mot Kongsvinger og tap mot Kristiansund.
- Det er mye mer marginer enn folk tror. Vi har tapt en del kamper med ett mål, og det har vært små detaljer som har avgjort. Vi ser sesongen som en helhet. I andre idretter kan du ligge bak og komme på slutten. Vi er opptatt av å se dette over tid, sier Vegard Skogheim.
HamKam har tapt sju poeng mot bunnlagene Vard Haugesund, Follo og Elverum.
- Det er vanskelig å spille mot disse lagene, spesielt på høsten. Men det er ingen tvil om at vi har en del ting å jobbe med. Vi har ikke fått inn den tryggheten, gjennom gode prestasjoner over tid, som gjør at vi går for 2-0-målet når vi leder. Mot Elverum våget vi ikke før på 0-2. Da ble det vanskelig å snu det. Vi jobber hver dag for å få inn trygghet og stabilitet, sier HamKam-trener Vegard Skogheim.
Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.