Det var hyppig diskutert før kampen hvem som var den største favoritten av HamKam og Elverum.

Marerittåpning

Men det var liten tvil hvem som var best i åpningsminuttene i regnværet i Elverum. Hjemmelaget bet seg fast på Kammas halvdel de to første minuttene, og pumpet baller inn i feltet. En svak klarering endte opp hos Elmahdi Bellhcen. Kantspilleren dundret til fra 18 meter, og ballen smalt i lengste kryss.

Etter marerittstarten kom HamKam seg noe bedre med, men slet med å skape de helt store sjansene foran Fredrik Tervaniemi.

Det var derfor ikke ufortjent at Robin Hjelmeseth satte inn 2-0 29 minutter ut i kampen. Spissen fikk fritt spillerom foran HamKams forsvarsfirer, og sendte ballen ned i nærmeste hjørne bak Emil Holst.

Det siste kvarteret av omgangen skapte Elverum flere store sjanser, men gjestene fra Hamar slapp med skrekken. Dermed gikk lagene til pause på stillingen 2-0.

Tabbe-show

Etter pause kom HamKam ut med høyere tempo og intensitet, og tok tak i kampen umiddelbart.

Men en tabbe fra Tobias Ødegård etter 63 minutter gjorde at Mtaka Simba enkelt satte inn 3-0.

Derfra og ut ble det helsvart sett med HamKam-øyne.

Nye feil, fra henholdsvis Ødegård og Emil Holst, gjorde at Hjemeseth og Ulrik Balstad fastsatte sluttresultatet til 5-0.

HamKam stilte med følgende lag (4-2-3-1): Emil Holst - Truls Jevne Hagen, Tobias Ødegård, Francois Yabré, Thobias Ndungu - Franck Semou, Marius Hagen - Emil Dahle, Ivar Sollie Rønning, John Anders Rise - Christopher Mbamba.

Elverum stilte med følgende lag (4-3-3): Fredrik Tervaniemi - Ulrik Balstad, Stian Lund, Rebin Sulaka, Erlend Eggen Persgård - Peder Nersveen, Mtaka Simba, Remi Andre Svinland - Jonas Enkerud, Robin Hjelmeseth, Elmahdi Bellchen.

Saken oppdateres!

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.