Det ble svært underholdende da HamKam gjestet Molde 2 til kamp på Aker Stadion. Etter 90 intense minutter var det HamKam som kunne reise hjem med tre poeng.

Fantastisk åpning

HamKam sjokkerte det unge Molde-laget fra første sekund på Aker Stadion. Ett minutt ut i kampen var Bajram Ajeti alene med hjemmelagets keeper, Neydson da Silva. Sisteskansen var på bærtur og felte HamKam-spissen.

Ajeti tok straffen selv, og gjorde ingen feil fra ellevemeteren. Sendte da Silva feil vei og trillet ballen ned til høyre. 1-0 til Kamma to minutter ut i kampen.

Men de helgrønne ga seg ikke med det. Minuttet senere rullet de praktfullt opp på høyresiden hvor Truls Jevne Hagen banket ballen inn langs kunstgressteppet. På bakerste stolpe dukket Rytis Leliuga opp og satte inn 2-0 etter bare tre (!) minutter.

HamKam fortsatte kjøret, men da Silva holdt vertene inne i kampen med flere kvalifiserte redninger.

- Vi skapte enormt mange målsjanser i hele kampen, sier Kent Bergersen, som mistet tellingen til slutt.

TO FRISPARK - TO MÅL

Derfor var det noe ufortjent at Molde 2 reduserte etter 20 minutter. Molde-kaptein, Eskild Rønningen, drev framover i banen før han ble felt på 18 meter av Osei Oviasu. Frisparket tok curlet Rønningen over muren og i mål, bak en sjanseløs Borger Thomas.

Resultatet sto seg omgangen ut, og lagene gikk til pause med 2-1-ledelse til HamKam.

Etter pause var Kamma igjen veldig offensive, og Valentin Blaka skulle satt  inn 3-1 da han ble spilt gjennom av spissmakker Bajram Ajeti, men det ville seg ikke for unggutten.

Det var istedet Rønningen som igjen fikk vist fram sitt gode høyrebein. For etter 68 minutter fikk Molde 2 igjen frispark i farlig posisjon, og kapteinen fornektet seg ikke. Et skudd lavt i keeperhjørnet var nok til å overliste Borger Thomas.

Lehne Olsen-scoring

Minutter senere byttet Kent Bergersen ut Blaka og erstattet ham med Henrik Lehne Olsen. Og det tok bare noen få minutter før modølen markerte seg. På HamKams niende corner stanget spissen inn 3-2-målet.

Bajram Ajeti ble den definitive matchvinneren med sin andre straffescoring for dagen tre minutter før slutt.

- Vi vinner fortjent. Henrik kom inn og gjorde en forskjell, sier en meget glad Bergersen.

HamKam startet med følgende lag (3-5-2): Borger Thomas - Aleksander Woo Enger, Kristoffer Hagen, Osei Oviasu - Truls Jevne Hagen, Adnan Haidar, Fredrik Sjølstad, Mikkel Gran Frankmo, Rytis Leliuga - Valentin Blaka, Bajram Ajeti.

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.