Ranheim
(1)
2
HamKam
(0)
0
Det beste laget vant. Ranheim skapte klart flest sjanser, men HamKam spilte til tider like bra som hjemmelaget. En dødball sendte Ranheim i føringen, så ble Idris feilaktig utvist. Og Ranheim avgjorde midt i 2. omgang. 2:
Dommer
Espen Eskås
3 poeng
tilskuere
1300
Kort
Ranheim: Ingen.
HamKam: Emil Sildnes, Edmir Asani og Aziz Idris(2)
Ranheim: Ingen.
HamKam: Aziz Idris
4-3-3
Fredrik Sjølstad for Truls Jevne Hagen i det 54. min. 4. Emil Sildnes for Emil Dahle i det 57. min. 3.Daniel Bekkevold for Ole Amund Sveen i det 75. min.
Ranheim (4-3-3):
Even Barli-Thomas Rønning, Karl Morten Eek, Are Tronseth, Eirik Holmvik Malmo-Magnus Blakstad (Christian Reginiussen fra 84.), Mads Reginiussen, Kristoffer Lie Løkberg (Michael Karlsen fra 90.)-Michael Cristopher Stilson (Ole Kristian Kråkmo fra 84.),Jo Sondre Aas, Gjermund Åsen
5-1
1-0 Karl Morten Eek (45). Taper en duell i feltet og Eek får til en avslutning på mål etter en corner. Truls Hagen forsøker å redde ballen på streken, men ballen dømmes inne.
2-0 Kristoffer Lie Løkberg (86). Ranheim-spilleren griper muligheten når HamKam jakter scoring, men glir i overkant lett forbi to-tre mann og scorer sikkert alene med Emil Holst.
Pluss: Spillemessig gode i første omgang etter at Ranheim åpnet best de første ti minuttene. Emil Holst klarte seg bra i mål da han fikk sjansen.
Minus: Slurvet på en viktig dødball igjen. Taper avgjørende duell og må betale dyrt for det. Uheldig med en dårlig dommeravgjørelse som sendte Idris av banen. Skaper lite selv i en avgjørende kamp. Sliter veldig på den siste tredjedelen av banen.Neste kamp: Sesongen 2013 er over for HamKam.
Vurdert av: Arve H. Blystad
Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.