Ull/Kisa

(1)

5

HamKam

(0)

0

HamKam henger greit med i første omgang, men kollapser etter pause. Slipper inn fire mål på 30 minutter og spillerne slutter å jobbe sammen som et lag.

Dommer

Espen Eskås, Haslum IL

7 poeng

tilskuere

311

Kort

Ull/Kisa: ingen

HamKam: Kristian Eriksen

Ull/Kisa: Ingen

HamKam: Ingen

4-3-3

Fredrik Mjørud for Daniel Bekkevold i det 45. min. Aleksander Woo Enger for Martin Trøen i det 74.min. Vetle Ingelstad for Fredrik Sjølstad i det 82. min.

lagoppstilling Ull/kisa (4-4-2):

Alexander Vangen, Joakim Holmedal, Edmir Asani, Pål Steffen Andresen, John Anders Rise, Kristoffer Ødemarksbakken, Truls Jørstad, Viktor Adebahr, Ahmed Suleiman, Morten Giæver, Lars Jørgen Mork.

7-3

1-0 Pål steffen nystrøm (41). Tidligere Hamkam-spiller Viktor Adebahr slår frispark inn på bakerste stolpe hvor Pål Steffen Andresen er helt fri og header ballen i mål.

2-0 lars jørgen mork (47). Aziz Idris glir på kunstgresset alene foran keeper Lars Øvernes. Mork tar med seg ballen og setter ballen i det lengste hjørnet for Øvernes.

3-0 Ahmed suleiman (59). Morten Giæver spiller fri Suleiman på høyresiden. Han er kald og setter ballen i det lengste hjørnet.

4-0 ahmed suleiman (70). Suleiman får stå alene og skyte ballen i krysset fra 20 meter. Ikke mange keepere som ville tatt dette skuddet.

5-0 ahmed suleiman (89). Lars Jørgen Mork slår et innlegg på bakerste stolpe og Suleiman triller ballen i mål.

Pluss: HamKam henger godt med før pause og nysigneringen Martin Trøen er aggressiv på topp og skaper et par sjanser.

Minus: Scorer ikke på de få sjansene de har og virker slitne i andre omgang. Dermed jobber ikke spillerne sammen som et lag og får for store avstander mellom seg.

Neste kamp: Hamkam - Ranheim 27.juli

Vurdert av: Ane Holmlund

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.