Tromsdalen

(1)

2

HamKam

(1)

1

En jevn førsteomgang med flere sjanser begge veger, men Tromsdalen hever seg etter Kammas 1-0-scoring. Bortelaget best i andreomgang og burde avgjort ved flere anledninger.

Dommer

Sigurd Smehus Kringstad

6 poeng

tilskuere

498

Kort

Tromsdalen: Ingen

HamKam: Pekka Lagerblom, Christophe Psyché

Tromsdalen: Ingen

HamKam: Ingen

4-1-2-1-2

Daniel Bekkevold for Heidar Geir Juliusson i det 75 min.Henrik Lehne Olsen for Aziz Idris i det 90 min.

lagoppstilling Tromsdalen:

Jørgen Vik - Steffen S. Pedersen, Eirik Bertheussen, Tobias Nygård Vibe, Hans Åge Yndestad - Håvard B. Lysvoll, Tomas Kristoffersen, Kim Andre Råde (Tor M. Mienna fra 87.), Jonathan M. Barlow (Vetle W. Vinje fra 46.), Andreas Sletvold (Øyvind Garfjell fra 72.) - Vegard B. Lysvoll.

7-9

0-1 Tore Andreas Gundersen (7'). Tromsdalen-kaptein Eirik Bertheussen gjør en grov feil og sender Gundersen alene med keeper. Spissen runder sisteskansen og setter 1-0 lett.

1-1 Vegard Lysvoll (22'). Tromsdalen har frispark som blir slått inn i feltet. Håkon Aalmen mister markeringen sin på bakerste stolpe, og gir dermed Lysvoll en grei oppgave med å utligne.

2-1 Eirik Bertheussen (90'). Også denne gang på innlegg. Misforståelse oppstår i Kamma-forsvaret og Bertheussen får stå alene og sette seiersmålet på overtid.

Pluss: Får sesongens andre scroing, spiller seg til mange store sjanser og produserer mye framover.

Minus: Har fler enn nok muligheter til å avgjøre, men Kamma sliter med å finne nettmaskene om dagen. Markeringsglipp ved begge baklengsmålene. Kampen ble avgjort inne i 16-meterne. Der var Tromsdalen best.

Neste kamp: HamKam- Mjøndalen 16. mai.

Vurdert av Jacob Sundblom Nygaard

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.