Follo
(1)
2
HamKam
(0)
1
Virket uorganiserte i lange perioder, og fikk aldri noe rytme. Presset ble slapt, og baklengsmålene virket enkle. Terningkast 2.
Dommer
Christian Moen, Løvenstad
5 poeng
tilskuere
350
Kort
HamKam: Truls Jevne Hagen, Emil Dahle
Follo: Fredrik Levorstad
Follo: Ingen
HamKam: Ingen
4-3-3
Fredrik Sjølstad for Ole Amund Sveen fra 65, min. Daniel Bekkevold for Emil Dahle fra 72. min., Niklas Tilley Solhaug for Viktor Adebahr fra 82. min.
Follos lag:
Pål M. Stensholt - Jens K. Skogmo, Martin Reier (Anders Lubeck fra 72.), Halvor S. Raddum, Benjamin D. Hagen - Andreas S. Olsen (Robin Rasch fra 525.), Daniel Pedersen, Fredrik Levorstad - Fitim Azemi, Øystein Vestvatn, Alexander R. Tveter.
4-5
1-0 Alexander Ruud Tveter (9). HamKam fikk aldri klarert og organisert seg skikkelig. Innlegget gikk til Alexander Ruud Tveter som slo Ole Amund Sveen i duellen midt foran mål.
1-1 Viktor Adebahr (46). Emil Dahle dro av flere, og skjøt, men ballen ble blokkert. Viktor Adebahr var på hugget og banket inn returen fra kort hold.

2-1 Alexander Ruud Tveter (90). HamKam mistet ballen, og Follo fikk rom på siden. Innlegget satte Alexander Ruud Tveter i mål. Det var det siste som skjedde i kampen. Da HamKam-spillerne startet igjen på midten blåste dommeren av kampen.
Pluss: Bra trøkk da Adebahr satte inn 1-1-målet. Veldig bra skuddforsøk av Emil Dahle før pause.
Minus: Mye. Virket ustrukturerte i store perioder. Det var mange tilfeldigheter. Slurvet i overgangene, og Follo-spillerne fikk for god tid og for mye rom. For enkle baklengsmål.

Neste kamp: Møter Bryne hjemme 8. september.
Vurdert av: Arve Hovelstuen Blystad
Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.