Bryne
(0)
1
HamKam
(0)
0
Det ble bare nesten på Bryne for HamKam. Spillemessig var HamKam på høyde. Det samme sjansemessig, men marginene var ikke på grønnbuksenes side. Dermed enda et nytt tap på naturgress. 3:
Dommer
Mads Ahlsen, Hafslund
5 poeng
tilskuere
1338
Kort
Bryne: Rogvi Baldvinsson
HamKam: Oddbjørn Lie
Bryne: Ingen
HamKam: Ingen
4-3-3
Tore Andreas Gundersen for Viktor Adebahr i det 54. min. 4.Fredrik Sjølstad for Truls Jevne Hagen i det 66. min.Emil Sildnes for Anders Nedrebø i det 77. min.
Bryne (4-4-2):
Anders Kristiansen - Vegar Landro, Marius Lode, Krister Wemberg, Rogvi Baldvinsson - Jon-Helge Tveita (Esben Ertzeid fra 73.), Håvard Urstad, Henrik Breimyr, Sabri Khattab (Andreas Andersen fra 64.) - Aram Khalili, Oddbjørn Skartun
5-6
1-0 Oddbjørn Skartun (51). Høyrebacken Vegar Landro får slått et innlegg som John Anders Rise ikke får stoppet. Rett bak Rise dukker Skartun opp og sender ballen videre i mål ved første stolpe.
Pluss: Defensivt er det stort sett bunnsolid av HamKam i en vrien bortekamp. Grønnbuksene holder i ballen mest. De skaper også de store sjansene som kunne vært matchavgjørende.
Minus: HamKam taper igjen på naturgress. Har kan det se ut som Vegard Skogheim har fått ei nøtt å knekke. Heldigvis er det bare igjen to bortekamper på naturgress. Kampen kunne likevel vært vunnet om HamKam hadde satt sjansene de skaffet seg. Flere var ekstremt store. Særlig den Erik Tønne hadde i første omgang da han headet i stedet for å skyte. I tillegg var HamKam svake da de skulle slå ballen langt inn i feltet mot slutten av kampen. Det mestret de ikke.


Neste kamp: HamKam-Kongsvinger 30. juni
Vurdert av: Rune Steen Hansen
Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.