HamKam

(1)

1

Ranheim

(2)

3

Ranheim presser hardt fra start av, men etter hvert kommer HamKam mer inn i kampen. Til sist er det likevel veldig fortjent at Ranheim reiser hjem med tre poeng i sekken.

Dommer

Jan Morten Tennøy, Nore Neset IL

4 poeng

tilskuere

1014

Kort

HamKam: Ingen

Ranheim: Mads Reginiussen

HamKam: Ingen

Ranheim: Ingen

4-4-1-1

Kristian Eriksen for Henrik Lehne Olsen i det 63 min.Vetle Ingelstad for Fredrik Sjølstad i det 65 min.Emil Stubsjøen for Jørn-André Jacobsen i det 74 min.

lagoppstilling Ranheim:

Even Barli - Karl Morten Eek, Eirik Holmvik Malmo, Are Tronseth, Jørgen Olsen Øverås-Magnus Blakstad (Vegard Voll fra 61), Bendik Bye, Daniel Skjølberg Krogstad (Asgeir Volden Snekvik fra 78), Mads Reginiussen, Gjermund Åsen (Thomas Rønning fra 89)-Jo Sondre Aas.

3-8

0-1 Gjermund Åsen (6'). Sylling Olsen er uheldig og sklir slik at HamKam kommer i undertall og Ranheim fosser framover. Åsen mottar ballen på venstre inne i 16-meteren og setter den kontrollert i nettmaskene.

1-1 Ørjan Børmark-By (16'). Sjølstad finner Martin Trøen som trer spissmaker Børmark-By alene med keeper. Der gjør han ingen feil og utligner for HamKam.

1-2 Gjermund Åsen (42'). Denne gangen er det Fredrik Sjølstad som sklir og gir Ranheim en gratis-mulighet. Åsen klemmer til på volley da ballen dukker opp foran han inne i boksen.

1-3 Jo Sondre Aas (57'). Spissen banker ballen over Øvernes fra spiss vinkel etter en overgang.

Pluss: Scorer et pent mål etter fine kombinasjoner med det nye spissparet.

Minus: HamKam slipper inn noen enkle mål, som er vanlig for lag i motgang. Skaper nesten ingen ting i den andre omgangen. Taper fortjent

Neste kamp: Mjøndalen - HamKam 3. august.

Vurdert av: Jacob Sundblom Nygaard

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.