HamKam
(1)
3
Bryne
(0)
2
En bra kamp av HamKam, og ikke minst en utrolig viktig seier. Mange gode kombinasjoner offensivt. Litt minus for billige baklengsmål, men det holdt helt inn.Terningkast 4.
Dommer
Mads Andreas Ahlsen, Hafslund
4 poeng
tilskuere
1.394
Kort
HamKam: Lars Øvernes, John A. Rise, Aziz Idris.
Bryne: Håvard Urstad.
HamKam: Idris (2 gule).
Bryne: Ingen.
4-3-3
Emil Sildnes for Emil Dahle fra 85. min.brynes lag (4-4-2):
Anders Kristiansen - Vegard Landro, Kristian Wemberg, Aleksander Midtsian, Tommy Eide Møster - Andreas Ulland Andersen, Ørjan Hopen (Sabri Freddy Khattab fra 74.), Jon-Helge Tveita, Håvard Urstad (Henrik Breimyr fra 46.) - Oddbjørn Skartun, Aram Khalili.
7-3
1-0 Emil Dahle (16). Emil Dahle var iskald og bredsidet ballen i mål etter et herlig forarbeid av Anders Nedrebø. Det var et mønsterangrep.
1-1 Jon-Helge Tveita (61). Edmir Asani headet ballen bakover. Ballen landet hos Tveita, som skjøt på første stolpe.
2-1 Ole Amund Sveen (63). Sveen dro seg innover i banen, og banket til fra 20 meter. Ballen snek seg inn i hjørnet. En bra prestasjon.
3-1 Ole Amund Sveen (72). Emil Dahle ble spilt fri på en overgang fra midten. Sveen ble med, og fikk en enkel jobb med å score.

3-2 Aram Khalili (79). Banket til fra åtte meter etter svakt duellspill av HamKam.

Pluss: En bra gjennomført kamp. 1. omgangen var veldig bra. HamKam styrte mye med bra balltempo. Produserte sju målsjanser.

Minus: For enkle baklengsmål. Ble litt for lave et par perioder i kampen.
Neste kamp: Møter Bodø/Glimt borte 16. september
Vurdert av: Arve Hovelstuen Blystad
Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.