HamKam
(1)
1
Mjøndalen
(0)
2
2: Mjøndalen mest aggresive først, men Sjølstad var tøff og fikk straffe som Idris scoret på. Etter hvilen bestemte Mjøndalen. Bruntrøyene vant fortjent på Briskeby for første gang på 37 år.
Dommer
Espen Eskås, Haslum
5 poeng
tilskuere
1215
Kort
HamKam: Aziz Idris og Edmir Asani
Mjøndalen: Ingen
HamKam: Ingen
Mjøndalen: Ingen
4-3-3
Daniel Bekkevold for Erik Tønne i det 68. min.Tore Andreas Gundersen for Fredrik Sjølstad i det 68. min.Niklas Tilley Solhaug for Viktor Adebahr i det 86. min.
Mjøndalens lag (4-4-2):
Ivar Andreas Forn - Jonathan Borrajo, Morten Sundli, Kristian Flittie Onstad, Joackim Solberg Olsen - Vamouti Diomande (Stian Aasmundsen fra 76.), Anders Karlsen, Lars Granaas (Jarle Belaska fra 89.), Mads Hansen - Pål Kirkevold, Benjamin Stokke (Rhett Bernstein fra 85.)
5-5
1-0 Aziz Idris (15). Sikker straffe av Idris etter at Fredrik Sjølstad ble felt. Straffen var unødvendig sett med Mjøndalen-øyne da keeper Forn var helt ute på 16-meteren ned mot dødlinja og klippet ned Sjølstad.
1-1 Pål Kirkevold (61). Den tidligere HamKam-spissen kom akkurat foran Øvernes på ballen og fikk vippet den over HamKam-keeperen og i mål.

1-2 Lars Granaas (79). En gavepakke fra Øvernes som glipper det lange innkastet da han kolliderer med Aziz Idris. Granaas plukker opp andreballen og banker den opp i nettaket.
Pluss: Ikke mye å trekke fram i denne kampen. HamKam tok til en viss grad over i første omgang etter at Mjøndalen åpnet best, men de klarte ikke utnytte overtaket de fikk etter straffescoringen til Idris
Minus: Vi hadde forventet mer av et revansjesugent HamKam, men det var slapt og litt halvhjertet. Skaper lite på hjemmebane og lar Mjøndalen vinne duellen. Og nå må det holde med keepertabber.
Neste kamp: Stabæk-Mjøndalen 3. august
Vurdert av: Rune Steen Hansen
Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.