HamKam
(1)
2
Kristiansund
(1)
1
Hadde stort sett kontroll gjennom hele kampen. Aziz Idris var god, og veldig sikker på straffene. De ble også avgjørende for kampen. Slapp til lite bakover. Fortjent seier til HamKam. Terningkast 4.
Dommer
Sigurd S. Kringstad, Valder
3 poeng
tilskuere
1.307
Kort
HamKam: Ingen.
Kristiansund: Steven Rene, El Haj.
HamKam: Ingen.
Kristiansund: Ingen.
4-3-3
Tore Andreas Gundersen for Fredrik Sjølstad fra 63. min, Vegar Bjerke for Anders Nedrebø fra 63. min.
Kristiansunds lag (4-4-2):
Roger Berntzen - Dan Peter Ulvestad, Christophe Charles Steven Rene, Tommy Edvardsen, Erlend Sivertsen - Tor Erik Torske, Mahmoud El Haj, Liridon Kalludra, Olivier Nsiabamfumu (Andreas Aalbu fra 75.), Jan H. Tømmernes (Roger Risholt fra 63.), Jean Alasane Mendy.
6-2
0-1 Mahmoud El haj (39). Skjøt fra rundt 20 meter, og det var et skudd HamKam-keeper Lars Øvernes bør ta. Var borti ballen, men den gikk i mål.
1-1 Aziz Idris (45). Midtbanespilleren fra Ghana var iskald fra straffemerket. Rolig tilløp, og ballen ned i hjørnet. Det var Anders Nedrebø som ble felt bakfra, og som skaffet hjemmelaget straffen.
2-1 Aziz Idris (86). Like rolig og iskald som på den første straffen. HamKam fikk straffesparket etter at Vegar Bjerke kom på et herlig løp, og ble felt av Kristiansund-keeper Roger Berntzen.
Pluss: Produserte seks målsjanser, og var bedre enn bortelaget i store deler av kampen. Bra trøkk i 2. omgang, og veldig gode innhopp av Tore Andreas Gundersen og Vegar Bjerke. God kamp av Håkon Aalmen som fikk sjansen fra start. Aziz Idris solid gjennom hele kampen. Var iskald på straffene.
Minus: Lars Øvernes bør ta skuddet som ga 0-1. Slo litt for mye langt før pause.
Neste kamp: Møter Ull/Kisa borte 13. oktober
Vurdert av: Arve Hovelstuen Blystad
Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.