Tore Antonsen:

Tror HamKam gjør jobben, men er redd ikke Stabæk og Hødd misbruker sjansen. Da blir det en tredjeplass, noe som HamKam bør være veldig godt fornøyd med.

Axel Smeets:

Jobber som fotballagent og har ikke vært tilgjengelig for HA-sporten de siste dagene.

Finn Thorsen:

- Jeg drømmer om at alt går HamKams vei denne runden. Seier til HamKam, Bodø-Glimt og Mjøndalen. Da er vi igjen i det gode selskap.

Terje Kojedal:

- Jeg tror vi får den hjelpen vi trenger, til direkte opprykk. Jeg må jo også tro på seier til HamKam. Dermed blir det opprykk.

Tom Henning Haavi:

- Den stabiliteten laget viser om dagen, gjør at jeg tror på seier. Hva de andre lagene gjør, er vanskelig og spå, men jeg tror på opprykk.

Ståle Solbakken:

Jeg tror at HamKam tar tredjeplassen. HamKam vinner, for Ranheim er veldig ustabile. Er redd Hødd tar poeng mot Mjøndalen, for Hødd har divisjonens beste forsvar. På Nadderud kan alt skje.

Tom Jacobsen:

Tror på HamKam-seier, sjøl om laget blir hausset opp om dagen. Håper ikke de unge spillerne leser aviser om dagen, for det er et stort press på spillerne, når alle forlanger på opprykk.

Vegard Skogheim:

Det høres sikkert kjedelig ut, men vi kan ikke ha fokus på noe annet enn oss sjøl. Vi har en jobb å gjøre mot Ranheim. Noe mer enn det får ikke vi gjort noe med.

Thorstein Helstad:

Jeg tror HamKam gjør jobben mot Ranheim. I kampen på Nadderud kan alt skje. Glimt har en moralsk forpliktelse overfor de andre lagene, men man vet aldri når laget ikke har noe å spille for. I kampen mellom Mjøndalen og Hødd kan også alt skje.

Pål Jacobsen:

Tror både Mjøndalen og Bodø-Glimt gjør jobben sin. Er redd HamKam ikke takler presset, og får kun ett poeng mot Ranheim. Håper jeg tar skammelig feil.

Jan Åge Fjørtoft:

Se egen sak.
Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.