Tobias Ødegård er sistemann med influensa i HamKam-troppen.

Midtstopperen ble fredag formiddag undersøkt av lege for å finne ut hva som var feil, og om han kunne være med resten av troppen til Molde.

Men da resten av spillertroppen satte seg om bord på bussen som skulle frakte spillerne den lange turen til møtet med Molde 2, så var ikke Ødegård med.

Influensa og virus

-  Han er ikke med på bussen. Vi ser om han kan komme oppover senere hvis han blir friskere, forteller Twiddy til HA-sporten.

Ødegård fikk sin andre kamp på rad fra start under forrige helgs 4-1-seier mot Stjørdals-Blink.

Nå ser det ut til at Marius Bratberg Lund er tilbake i startoppstillingen som følge av Ødegårds influensa- og virusproblemer.

Få endringer på laget

Spillerne gjennomførte fredag formiddag en rolig treningsøkt på Briskeby, før de spiste felles lunsj og satte kurs for Molde. 

Twiddy forteller til HA-sporten at han gjerne skulle ha startet lørdagens kamp med den samme elleveren som mot Stjørdals-Blink. 

- Never change a winning team, smiler Twiddy, som allikevel må vurdere å gjøre et par endringer på laget foran kampstart 14.00 lørdag.

Saihou Jagne har hatt en liten føling med lyskeproblemene han har slitt med i lang tid, men fredag trente han tilnærmet normalt med resten av lagkameratene, og det er gode muligheter for at han starter lørdag.

Lørdag kan du se kampen fra Aker Stadion live på HATV. Kampstart er 14.00.

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.