Magnus Sylling Olsen, som scoret 3-0-målet mot Bærum sist, ble igjen i Hamar da resten av HamKam-gutta satte seg på flyet. Han sliter med sjukdom og trente heller ikke onsdag.

Etter det HA-sporten erfarer kommer unggutten Christian Wirstad inn på laget.

Offensiv Gundersen

En annen som skal spille er Tore Andreas Gundersen. Spissen var en av mange lykkelige HamKam-spillere etter seieren mot Bærum på Briskeby søndag. I I kveld venter altså Alta i Finnmarkshallen.

- Det er en stor utfordring, men vi er klare for det. Alta er et hardtarbeidende lag. Vi må matche dem på duellstyrke. I tillegg må vi demme opp for Braaten. Han er en måltjuv, og må stoppes tidlig, sier Gundersen, som synes det er spennende med ny trener.

- Klare tilbakemeldinger 

- Peter er en bra trener. Han er tydelig, og har klare tanker om hvor vi skal. Peter gir klare tilbakemeldinger til oss spillere, og det er viktig, sier Gundersen, og fortsetter:

- Han la om til 4-4-2. Jeg har spilt mye 4-4-2 tidligere, og det fungerer bra. Ting setter seg bedre og bedre, sier HamKam-spissen, som håper å komme til enda flere målsjanser i tida framover.

Og han tar dem gjerne i Finnmark i kveld.

Gundersen håper de kan bygge videre på Bærum-kampen.

Fullt fokus på Alta

- Den seieren betydde mye, det var mye som var uforløst. Men nå er vi ferdige med den kampen, og har fullt fokus på oppgjøret mot Alta. Det er ingen tvil om at vi trenger flere poeng, sier Tore Andreas Gundersen.

Pekka Lagerblom rekker trolig ikke Alta-kampen, mens Henrik Lehne Olsen er spilleklar.

 

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.