- Jeg visste ikke hvordan dette ville bli, men trodde ærlig talt at kritikken mot oss skulle være enda tøffere. sier Kristiansen til HA-sporten etter drøyt to timer som verbal skyteskive på Gregers.

2014-sesongen vil gå inn i klubbhistorien som den aller verste i klubbens 96-årige historie. Det er styrelederen smertelig klar over.

Ikke til å stole på

- Men det verste er at vi har mistet troverdigheten totalt hos ganske mange. Mange tror rett og slett vi juger, sier Kristiansen som la alle kortene på bordet foran et interessert og intenst publikum.

- HamKam var en gang regnet som en mønsterklubb, nå er vi en kaosklubb som må bygge klubben nærmest fra bunn av igjen, innrømmer Kristiansen.

Fra og med i høst er klubben uten ansatte i administrasjonen, og styrelederen kan melde at budsjettet i 2015 kom til å bli meget stramt.

- Jeg antar at ingen av oss i styret vil stresse med opprykk allerede i 2015, sier styrelederen som vet at HamKam de siste 40 årene nettopp har vært mest kjent for å vandre mellom de tre øverste divisjonene.

Kan bli kastet

Kristiansen legger heller ikke skjul på at han er spent på om årsmøtet i klubben i februar neste år gir ham mulighet til å gjenreise klubben.

- Jeg elsker HamKam og stiller opp om medlemmene i klubben vil ha meg med videre. Selv har jeg ingen personlig prestisje i å fortsette som leder, sier Kristiansen som skal lede jobben med å legge klubbens planer og strategier i perioden 2015 til klubben fyller 100 år i 2018.

- Vi må være tålmodig og bruke den tida det tar å bygge opp et solid fundament, sier styrelederen og ramser opp områder klubben åpenbart må bli bedre på.

Arrogant storebror

- Naboklubbene våre oppfatter oss som en arrogant storebror som tar mer enn vi gir tilbake. Slik skal det jo naturligvis ikke være. I tillegg er vi i HamKam gode til å snakke om hverandre - ikke til hverandre, sier styrelederen som gir denne diagnosen på pasienten HamKam.

- Vi har vært veldig sjuke, fått foreskrevet knallsterk medisin som vi har tatt og er sakte, men sikkert i ferd med å kvikne til igjen. Det vil ta tid, men HamKam kommer tilbake, fastslår Kristiansen

Kommentarfeltet er stengt mellom 22:00 og 08:00