- Jeg visste ikke hvordan dette ville bli, men trodde ærlig talt at kritikken mot oss skulle være enda tøffere. sier Kristiansen til HA-sporten etter drøyt to timer som verbal skyteskive på Gregers.

2014-sesongen vil gå inn i klubbhistorien som den aller verste i klubbens 96-årige historie. Det er styrelederen smertelig klar over.

Ikke til å stole på

- Men det verste er at vi har mistet troverdigheten totalt hos ganske mange. Mange tror rett og slett vi juger, sier Kristiansen som la alle kortene på bordet foran et interessert og intenst publikum.

- HamKam var en gang regnet som en mønsterklubb, nå er vi en kaosklubb som må bygge klubben nærmest fra bunn av igjen, innrømmer Kristiansen.

Fra og med i høst er klubben uten ansatte i administrasjonen, og styrelederen kan melde at budsjettet i 2015 kom til å bli meget stramt.

- Jeg antar at ingen av oss i styret vil stresse med opprykk allerede i 2015, sier styrelederen som vet at HamKam de siste 40 årene nettopp har vært mest kjent for å vandre mellom de tre øverste divisjonene.

Kan bli kastet

Kristiansen legger heller ikke skjul på at han er spent på om årsmøtet i klubben i februar neste år gir ham mulighet til å gjenreise klubben.

- Jeg elsker HamKam og stiller opp om medlemmene i klubben vil ha meg med videre. Selv har jeg ingen personlig prestisje i å fortsette som leder, sier Kristiansen som skal lede jobben med å legge klubbens planer og strategier i perioden 2015 til klubben fyller 100 år i 2018.

- Vi må være tålmodig og bruke den tida det tar å bygge opp et solid fundament, sier styrelederen og ramser opp områder klubben åpenbart må bli bedre på.

Arrogant storebror

- Naboklubbene våre oppfatter oss som en arrogant storebror som tar mer enn vi gir tilbake. Slik skal det jo naturligvis ikke være. I tillegg er vi i HamKam gode til å snakke om hverandre - ikke til hverandre, sier styrelederen som gir denne diagnosen på pasienten HamKam.

- Vi har vært veldig sjuke, fått foreskrevet knallsterk medisin som vi har tatt og er sakte, men sikkert i ferd med å kvikne til igjen. Det vil ta tid, men HamKam kommer tilbake, fastslår Kristiansen

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.