HAMAR: Jan Michaelsen fikk rødt kort etter to gule. Det andre så strengt ut.

- Jeg har ikke sett episoden hvor jeg ble utvist på video, men det virker billig. Selv mener jeg det ikke er rødt kort. Det første er greit. Da tar jeg en for laget. Man kan være enig eller uenig, men jeg er usikker på om vi er i undertall og velger å holde ham fordi vi har stor respekt for overgangene til Stabæk, sier Michalesen, og fortsetter:
- Linja er utrolig vanskelig å forstå. Fra kamp til kamp og underveis i kampene. Kampene blåses i stykker. HamKam er ikke noe stygt lag, og vi har ikke noe problem sånn sett, mener Michaelsen.
Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.