Det er også i HamKams interesse. Dermed bør sommerflørten ende med en utvidet romanse.
- Jeg har ikke tenkt så mye på kontraktsforlengelse i det siste. Fokuset mitt er på å snu trenden for HamKam. Det vi er inne på synes jeg er spennende, sier Dahle.
- Det har litt å gjøre med de spillerne som er kommet inn. På papiret har vi et sterkere lag enn tidligere. Vi har prestert jevnere og selv om vi fikk den smellen i siste kamp før ferien, har vi vært bedre i vår enn vi var i fjor. Det er mye å bygge videre på, og det er noe jeg gjerne vil være med på.

Hatt spillermøter

- Du har ikke hørt noe fra andre klubber?
- Nei. Jeg har folk som jobber for meg, men jeg har sagt at jeg ikke vil høre noe om rykter. Det må være noe konkret.
Midtbanemannen har vært i samtaler med klubben. Begge parter er positive.
- Vi har spillersamtaler med treneren. Der ble det antydet at de kommer med et kontraktsforslag. Det ble ikke sagt noe om når, men at jeg er med i planene framover. Som jeg sa på møtet, høres det spennende ut.
- Sånn det ser ut nå blir det HamKam?
- Ja. Samtidig, som fotballspiller har man lyst til å vite hva som skal skje i framtiden. Det er mange her som ikke har kontrakt. Jeg tror det er mer og mer vanlig, men det er kanskje ekstremt her, sier Dahle og sikter til at det som HA-sporten meldte i kjølvannet av Oddbjørn Lies gratisovergang til Aalesund er 16 spillere som ikke er bundet til klubben neste sesong.

Ikke ferdig utviklet

HamKam-trener Vegard Skogheim mener det er opplagt hvorfor klubben ønsker Dahle med videre.
- Det er en spennende framtidsspiller. Vi tror på ham, men han er ikke ferdig utviklet. Det er en god offensiv spiller som kan åpne forsvar med pasningene, men samtidig har han en jobb å gjøre defensivt for å bli en toveisspiller som gjør at han holder eliteserieklasse, sier Skogheim.
I dag venter Stabæk i en tøff bortekamp, etter en rekke kamper uten seier.
- Vi har en klar strategi og jeg synes vi har hatt stigning i løpet av uka. I kamp knyter det seg litt, så det handler om å få fram løssluppenheten fra trening og frigjøre positiv energi. Jeg og spillerne aksepterer ikke at vi taper fordi vi er dårlige. Skal Stabæk vinne må det skje fordi de er bedre. Vi skal se ut som vi vil vinne, vil blø for drakta, vil vinne taklingene og vil ta hundreprosentløpene, sier Skogheim.
 

Følg Stabæk-HamKam direkte her:

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.