Valentin Blaka var en av kampens beste spillere i 3-0-seieren mot Gjøvik-Lyn, og han scoret i tredje kamp på rad. 

- Det var veldig deilig. Jeg har scoret mange mål i det siste og bare blitt bedre og bedre, så det var viktig, smiler Blaka fornøyd.

God form

Lørdagens scoring var også hans 6. for sesongen, og med den formen han har vist den siste tiden kunne han godt ha sett at det gjenstod flere kamper.

- Ja, jeg kunne godt ha tatt med meg flere scoringer framover, men jeg tar det jeg har scoret og jobber videre, så får vi se hva som skjer.

Blakas kontrakt går ut etter sesongen, og han vet foreløpig ikke hva som skjer neste sesong.

Det kan jeg ikke svare på. Jeg vet ikke hva som skjer. Vi skal ta en prat nå etter at sesongen er over, ikke i kveld, så får vi se hva som skjer.

Han erkjenner at han godt kunne tenke seg å fortsette på Briskeby.

Ja, hvis klubben vil satse på meg så vil jeg fortsette. Jeg føler jeg har utviklet meg og at jeg scorer mål når jeg får sjansen fra start, smiler Blaka. 

Full Kamma-kontroll

HamKam åpnet kampen soleklart best, men de slet en periode med å knekke forsvaret til gjestene.

Gjøvik-Lyn spilte aggressivt i forsvar, og hadde lenge full kontroll på forsøkene til vertene.

Etter halvtimen spilt fikk vertene frispark fra skrå posisjon. Kaptein Francois Yabre ruvet høyest i feltet på frisparket og headet ballen nådeløst inn i nettmaskene.

Kamma fortsatte å dominere kampen, og kun minutter senere doblet de ledelsen.

Valentin Blaka ble vakkert spilt gjennom alene med keeper. Spissen var iskald, slik som mange av de frammøtte på Briskeby nok også er i dag, og satte ballen enkelt inn bak gjestenes keeper. 

Kamma så ut til å kontrollere kampen inn til pause, men rett før halvspilt kamp banket Gjøvik-Lyn ballen i stolpen fra 25 meter, men heldigvis for Emil Holst og Kamma gikk ballen på innsiden av stolpen og ut på motsatt side. 

Punkterte kampen

Kamma fortsatte dominansen i den andre omgangen, og valset over gjestene ute på banen.

Vertene burde ha punktert kampen tidlig, etter flere kjempesjanser.

Både Midtskogen, Sollie Rønning, Solbakken og Michaelsen hadde enorme muligheter.

Men 3-0-scoringen kom ikke før det gjenstod rundt 15 minutter.

Etter en corner havnet ballen etter hvert i beina til Tobias Ødegård. Midtstopperen hamret til og satte inn 3-0.

Flere scoringer ble det ikke, og Kamma avsluttet sesongen med en sterk 3-0-seier. Veldig mye positivt å ta med seg inn mot neste sesong

Slik stilte HamKam:

Emil Holst - Truls Jevne Hagen, Tobias Ødegård, Francois Yabre, John Anders Rise Ole Erik Midtskogen, Kristoffer Hagen, Markus Solbakken, Emil Dahle - Valentin Blaka, Ivar Sollie Rønning.

På benken: Truls H. Blystad, Simen Bolkan Nordli, Nicolai Michaelsen, Mathias Pedersen Aasand, Mikkel Gran Frankmo, Marius Bratberg Lund.

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.