Etter 3-0-seieren over Gjøvik-Lyn lørdag var Kevin Knappen veldig stolt over spillernes innsats de siste serierundene.

- Jeg synes vi avslutter på en bra måte. Vi har hatt lite å spille for den siste tiden, men det viser at vi er profesjonelle og gjør ting med stolthet. Vi har stått hele veien inn og vinner de fem siste kampene, smiler Knappen.

– Begynner å ligne noe

Kamma-gutta avsluttet også sesongen med en rekke på 16 kamper uten tap.

Knappen overtok et HamKam-lag helt uten flyt og rytme i vår, og etter at den tidligere Brumunddal-treneren kom inn, har resultatene snudd og Kamma har blitt et mer stabilt lag.

Fortsatt mener Knappen det er en liten vei å gå før han er helt fornøyd med tingenes tilstand.

- Det begynner å ligne noe, forteller Knappen.

I sommer begynte klubben også å rydde litt i stallen, og ut forsvant Marius Hagen, og Knappen har begynt å satse mer på unge talenter fra egen klubb.

Spillerne tok sjansen

Det var et bevisst grep.

– Vi ser at vi er litt tynnere nå enn vi var da vi startet sesongen, men det har vært et grep vi har vært bevisste på da vi sendte noen ut i sommer. Vi ville være smarte og finne ut hvem vi ønsket å utvikle her, forklarer Knappen, som føler flere av spillerne tok den sjansen de fikk i sommer til å vise at de er verdt å satse på videre.

- Det synes jeg så absolutt. Nå er det mer et lag enn da vi startet dette her. Det viser også resultatene, sier Knappen.

Planleggingen for neste sesong er allerede godt i gang, forteller HamKam-treneren.

Finsikter spillere

Det er allerede klart at Saihou Jagne forsvinner, og det er også ventet at flere andre spillere ikke blir med videre.

– Vi har begynt å sikte ut hvem vi ønsker med videre. Jeg håper at vi får dette klart i løpet av to til tre uker av de spillerne vi har her nå, forteller Knappen.

– Er det mange av dagens spillere du ønsker med videre?

- Vi får se. Det er spennende for dere (media) å spekulere i. Vi skal ha med oss flere, og så er det naturlig at også noen finner seg noe annet. Vi kan ikke bytte ut ti mann, det sier seg selv. Vi ønsker å ha med en stamme, og så skal vi forsterke oss ytterligere, smiler Knappen til HA-sporten.

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.