• I FARTA: Fredrik Sjølstad i fint driv.
    FOTO: Bendik H. Eriksen

(HamKam - Rødde 3-1)

HamKam feide over et svakt Rødde-lag på Briskeby. Tallet stoppet på 3-1, men det kunne fort ha gått verre for gjestene fra Trondheimsområdet.

Bakerst sto en ung debutant godt i målet, mens Bajram Ajeti og Valentin Blaka holdt lekestue på topp.

Etter kampen var det en lettet og glad Lars Jendal som snakket med HA-sporten.

- Det var deilig å få debuten. Jeg trener for å stå kamper, så dette var veldig morsomt, sier Jendal.

Assistenttrener Ivar Rønnigen er full av beundring for den talentfulle keeperen.

- Han viste i dag at han var klar. Han sto veldig godt i mål, noe jeg forventet. Lars er rolig og god keepertype, sier Rønningen, og legger til:

- Lars har blitt veldig flink til å jobbe med de tingene han trenger å øve på. Han er seriøs, og det er veldig gledelig å se utviklingen hans, sier Rønningen.

tidlig baklengs

Rødde tok tidlig tak om kampen, og etter fem minutter hang ballen i garnet bak debutant Lars Jendal. En god dødball ble slått inn i feltet, og Mikal Haugen Bjørnstad fikk en enkel oppgave med å heade bortelaget i føringen.

Etter 12 minutter ga Kristoffer Hagen HamKam balanse i regnskapet da han satte ballen lekkert opp i nærmeste kryss.

Valentin Blaka dro seg fri fra Christian Eggen Rismark med en nydelig tofotsfinte, før han sendte kula like utenfor keepers venstre stolpe. En nydelig prestasjon av unggutten, men avslutningen sto ikke i stil med finta. 

ajeti-scoring

HamKam tok tidlig føringen i den andre omgangen, og selvfølgelig var det målsniken Bajram Ajeti som sto for HamKams 2-1-scoring. Blaka spilte en god kule gjennom til landsmannen, og Ajeti fikk en enkel oppgave med å sette ballen forbi Sivertsen i Rødde-målet.

Etter 71 minutter var rollene snudd. Ajeti spilte kula på tvers gjennom feltet til en umarkert Blaka, som enkelt kunne sette inn Hamkams tredje scoring.

HamKam vasket frem mange sjanser på tampen, men en frustrert Bajram Ajeti klarte ikke å få kula over streken.

- Jeg synes vi har god kontroll på kampen hele veien, sier Ivar Rønningen.

- Vi er et bedre lag enn dem, og utover i kampen blir forskjellen bare større og større. Nå orker vi mye mer enn hva vi gjorde tidligere i sesongen. Det kan bli en morsom høst for alle som er glad i HamKam, sier keeperlegenden.

Bajram Ajeti fikk sitt tredje gule kort da han kjeftet på dommer Jørgen Haugen. Det betyr at HamKam må klare seg uten Ajeti i bortemøtet med Byåsen lørdag om en uke.

HamKams lag (3-5-2): Lars Jendal - Tobias Ødegård, Osei Oviasu, Kristoffer Hagen -  Mathias Aasand pedersen, Adnan Haidar, Fredrik Sjølstad, Aziz Idris, Truls Jevne Hagen - Valentin Blaka, Bajram Ajeti. 

Benken: Ivar Rønningen, Henrik Lehne Olsen, Mikkel Gran Frankmo, Nicholas Mickelson, Kristian Eriksen.

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.