- Vi får som fortjent. Vi er nummer to på alt, og møter ikke på jobb. Vi går ikke i duellene, og er ikke oppe i ballfører, sier Knappen.

- Spillerne er skuffa nå, og i førsteomgang blir vi totalt utspilt. Vi produserer bare 2-3 sjanser hele kampen, som ikke er godt nok, avslutter en skuffet Knappen, som også legger til at gressbanen var ypperlig, og at de ikke kan skylde på det.

Brumunddal tapte hele 4-0 for Florø. Det var det andre tapet på rad for Dala, og de taper viktige poeng i kampen om 2 plassen i 2. divisjon avdeling 4. Florø var klart best, og Brumunddal var ikke i nærheten av å komme opp på nivå med hjemmelaget. Florø scoret tre mål i første omgang, før tremålscorer Endre Knupen la på til 4-0 etter pause. En mørk dag for Brumunddal Alain Junior Olle Olle dro på seg sitt 13. gule kort for sesongen etter en takling..

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.